ako casto nakupujete

tiez-

Maya_chic
dátum a čas príspevku
Včera 14:00
IP adresa
36.209

neznasat nakupvanie, prosim vas, to sa ako da? :))) pre mna to je najvacsi relax, vyberat, nakupovat, prist domov a rozbalovat tasky s novymi vecami, ááách

...no neviem-ale da sa to-ja nerada som chodila na nakupi od malicka-uz ked ma mam poslala na nieco do obchodu...
a ked som zacala mat tak okolo 15nast rokov tak som si nakupovala len skor latky,vlnu a doplnky a vsetko som si robila doma-pravdaze obuv nie...aj kadernicky som nepotrebovala vsetko som robila si sama...
MOZNO ZE JE TO UZ V CLOVEKU-NEVIEM ALE FAKT NAKUPOVANIE NEZNASAM A KOD TERAZ KED MAM ZDR.PROBLEM-KED IDEM NA NAKUP PRIDEM S NAKUPU TAKA DOBITA AKO KEBY SOM NIEKDE V LESE DREVO RUBALA :))))
keby som si mala vybrat medzi pracou napr.na zahrade- a nakupovanim-tak si vyberiem pracu na zahrade...
nakupovanie je pre mna niekedy utrpenim-ale ked sa musi-musim zatat zuby a ist na nakupi...

marinka_999

ja tiež milujem nakupovanie!!! ale som trochu výnimka lebo zbožnujem nakupovať sama. A sorry ale myslím si, že to nevydržíš lebo, ja osobne si tiež sem - tam aj ked niečo nechcem kupim či už je to len bižu alebo nejaké tričko...moj hriech su aj super secondhandy kde sa dlhooo prehrabujem...a čo sa týka otázočky či by si ,, vyšla" z mody je ťažko povedať lebo ked píšeš, že máš plné skrine tak asi nie ale skor možno ak máš všímavé kamošky tak asi spozorujú, že nosíš častejšie to isté...ale predsa len napíšem, že nesudte ľudí podla šiat!!!

bingham

jajka...to neni neonacisticka znacka...nosia to normalni ludia...aj lonsdale....bola akoze skin...znacka...a nosia to boxeri...a pod...ale aj obycajny ludia... :)))