ako správne namaľovať riasy? ženy help

Liu Liu

Skúšala si si pozrieť nejaké video návody? Mne to spočiatku veľmi pomáhalo :) Ale ak sa chceš naučiť fakt dobre nanášať make up tak by si sa mohla mrknúť po nejakom kurze. Ja osobne som za basic kurz na makeupinstitute.cz :)

so ňa

neviem ako si mam dobre namalovat spodné mihalnice .. vždy ked to skušam tak to vyzera strašne .. a moje kamošky to maju tam vynikajuco .. prečo ja nie ?

BBella

ja si nemozem namalovat mihalnice len tak bez nicoho, vzdy musim aj tiene. ked si namalujem len mihalnice - vyzera to divne (fakt divne) a ked si namalujem linku a potom tiene - vyzera to trosku menej divne (ale stale divne) cize vzdy tiene, linka (bud tekuta alebo s ceruzkou - mam v tom prax) a tak spirala. vtedy nevidiet ci mam zababrane - trosicku zababrane viecko od spirali. poznam kamosky, ktore si vzdy zababru viecko, a v klude to odlicia odlicovacom na vatovej tycinke - vzdy to tak robia. inak to ani nejde. mozno mas tak posadene oko, ze to inak fakt nejde. mne sa len malinko spirali dostane na viecko. ale kedze pouzivam tiene tak to ani nie je vidiet.
a spodne mihalnice si vzdy namaluj suchsou spiralou, bud starou alebo ak mas len jednu taku cerstvu - mokru - cize novu spiralu tak ju nanes na hore a ked bude na nej co najmenej ciernej farby tak potom na spodne. a viac menej spiralu nanasam na spodne mihalnice obacnym tahom ako to asi robis. nie zhora dole ale skor zlava doprava - chapes ma???