SEX: Problém? Otázka? Riešenie?

Príspevok v téme: SEX: Problém? Otázka? Riešenie?
Marcel20

Zdravím Vás!

Neviem presne či mám problém alebo otázku, skrátka neviem presne definovať podstatu veci... Ide o to že asi zhruba mesiac mám prvý vážny vzťah...všetko je v poriadku máme sa radi, lúbime sa ...rozumieme si... len čo sa týka sexu tak tam by som videl malý problém... Partnerka pravidelne berie antikoncepciu a vraví že sa neni čoho báť a trvá na tom aby sme sa milovali bez prezervatívu s tým že mám (môžem) ejakulovať do nej... Ja sa však obávam aby neotehotnela.. Ona mala pred tým dvoj ročný vzťah a vraví že tam sa tiež nič neprihodilo... Ako by ste riešili túto situáciu vy?

ocas

marcel, riad sa podla vlastnej intuicie, pokial mas pochybnosti a citil by si sa istejsie s gumou, tak ju pouzi. nikto nema pravo za cloveka rozhodovat pokial je tu moznost otehotnenia. ja by som sa na HAK nespoliehala...no ale to je moj nazor. jasne aj guma moze prasknut, ale to je viditelne a vzdy sa daju podniknut dalsie potrebne kroky, ze jo :)

Inner

antikoncepcia je spolahliva na 99,89%. Nic spolahlivejsie nie je. Otehotneju tie, ktore to neuzivaju spravne alebo maju traviace ci metabolicke problemy. Bude dobre, ak si nastudujes princip fungovania antikoncepcie. Potom vela pochopis ;-)

Marcel20

No ja len že som niekde čítal že aj napriek antikoncepcii je možné otehotnieť, že sa to stáva... A to by ma asi porazilo :D

Inner

marcel, antikoncepcia je predsa presne urcena na zabranenie otehotneniu. Preco to podla teba baby jedia? Predsa ak tvoja priatelka berie antikoncepciu, tak kondom netreba, nie? Samozrejme tu antikoncepciu treba uzivat spravne... je to najspolahlivejsia ochrana...