Slabost, potenie, bolest semennikov...

Príspevok v téme: Slabost, potenie, bolest semennikov...
Miroslav_40

Všetkých vás pozdravujem.Mám dosť vážny problém, ktorý ma už neskutočne dlho trápi.Bol som aj u urológa, vybral som kopec antibiotík, liekov, čajov, rôznych sirupov z lekárne proti zápalu...nič nepomáha. Cítim celkovú slabosť, v noci sa neskutočne potím, musím sa prezliekať aj 2-3 krát.Bolia ma semenníky, bolí ma močová rúra, ťažko sa mi čurá, ...je to už na nervy. Absolvoval som vyčetrenia preostaty - vysledok ok,potom ultrazvuk, odber krvi,proste všetko čo sa u urologa robí. Ten mi nasadil tie lieky.Ale moje problemy vôbec neustúpili...trvá to už rok.Na semenníky obe je mi stále zima, v nohách na vrchnej časti mi je stále zima - ešte aj teraz v lete.Mám panický strach zo zimi...čo potom??? Neviem si rady, lekár neustále omiela, že je to chronické, ale ani on sám mi nepovedal čo vlastne. Liekmi som už presiaknutý ako špongia.Pýtal som sa na CT vyšetrenie, alebo magnetickú rez., mám strach - či to nie je rakovina semenníkov.Prosím vás, som už ozaj v koncoch, skúste nejako SERIOZNE poradiť. moc díííík ...ahojte.

momik

Zdravím

mám možné riešenie, ak budete chcieť píšte mi na e-mail. Rada vám pomôžem.
Všetko vám v tom e-maili vysvetlím aj poradím, kde nájsť dané produkty.
Vysoká účinnosť!

Michael86

Neviem aký sposob zivota vedies no myslim ze myslienkami ta núti k tomu istému skús vystúpit z tohto zacarovaneho kruhu osmelit sa vecer si dat 2 dcl dobreho červeneho vina atd

anonym_2137

Ja to jednoducho nepochopím, určite treba zmeniť lekára a žiadať sa na vyšetrenia a otravovať a otravovať, veď je to tvoje zdravie. Trvať na svojom, že tento stav sa ti nezdá normálny, máš problémy, ktoré ti strpčujú život, tak nech s tým už niečo robia. Podľa toho čo píšeš určite MR by pomohla. Držím palce.