Bolavé oko

Príspevok v téme: Bolavé oko
vanilka12

Ahojte,
nosím kontaktné šošovky a včera ma strašne rozbolelo oko, začalo slziť, opuchlo, myslela som, že to vybratí prejde, ale neprešlo. Je opuchnuté a červené. Neviete poradiť, čo na to? nejaký čaj čím ho obkladovať? Nechcem hneď utekať k očnej a musí to prejsť, okuliare neznesiem na očiach a takto chodiť po vonku nemôžem.

barbora.slez

skús prevenciu a kúp si vytamíny na oči. Ja osobne užívam reviophtal lutein max, ale sú aj iné dobré

Ivka 1

V lekárni sú voľnopredajné očné kvapky Oftalmo Septonex, sú veľmi dobré na zapálené a slziace oči. Na noc je aj očná masť s takým istým názvom.

vanilka12

skúšala som zatiaľ šalviový čaj, nemala som doma harmanček včera. ďakujem za rady, kúpim si aj ten harmanček aj kvapky, ak to neprejde s týmto, nebudem nosiť šošovky nejaký čas, k svojej očnej môžem ísť na budúci týždeň takže dovtedy musím vydržať ak to neprejde. Ale trocha sa to zmiernilo..Už neslzím a nebolí to neustále...a neviem, či mi tam niečo skočilo, alebo či som zle očistila šošovky, aj keď na to si dávam pozor

kajush

asi ti nieco skocilo do oka ... mozes mat aj rohovku zapalenu a s tym by si k lekarke mala. najprv si kup kvapky senzilux mne stale pomozu ked mam pozdrazdene oci.
skore uzdravenieee

AdamKrt

Stare ludove mudro hovori:

ci zaludok, ci oci, caj z kamiliek, vylieci. Takze vyplach vlaznym kamilkovym /harmancekovym/ cajom by nebol zly :)

sestra.sk