Posledný krát chudnem a schudnem !

Príspevok v téme: Posledný krát chudnem a schudnem !
Lindeloma

Ahojte, rozhodla som sa založiť tému o chudnutí. Ja už som úplne na palici, lebo ak sa snažím, tak sa snažím ale nejde to už :/ Schudla som asi 7 kg ale ešte mi treba 5. Chcela by som to dať dole za 28 dní, aj keď pre niektorých je to nereálne. Celí deň sa držím: R: 250ml. mlieka a 3 PL musli, D: Ovocie alebo BEBE, O: Zeleninová polievka + celozrnný chlieb, Ol: jogurt alebo ovocie, V: jogurt alebo pečivo s niečím. A potom nastane večerné prežieranie : zjem všetko čo vidím .. Takže začnem od 4.8 ale musí !musí! to byť už naposledy ! A ako ide chudnutie Vám ?

Helus

Lindeloma gratulujem ti ku schudnutym kilam,a mam inspiraciu z tvojho jedalnicka,tak verim,ze sa aj mne podari dat par kiul dole,takto zdravou a pravidelnou stravou.

Lindeloma

Ďakujem Vám všetkým za podporu :)Som naozaj rada, že som sa naučila zdravo stravovať bez prejedaní, hladovania a podobne. Teraz som oveľa šťastnejšia, nie som unavená a tiež som si vypestovala závislosť na cvičení.

- Pre Evik1: Ja som sa odnaučila vážiť si potraviny, ale odhadom do bolo asi 65g ryže za surova :) Ja som tam hlavne dávala veľa zeleniny, lebo tú proste milujem. A cestoviny, čo som mala dnes na obed som robila zapečené s tofu. Dala som tam 400g cestovín a 200g tofu a mala som asi 1/5 porcie. Ale pri jedení cestovín sa väčšinou dáva medzi 50-100g za surova. A keď sa uvaria, tak to naozaj neviem :) Nikdy som to nevážila uvarené. A ja používam najčastejšie ražné (celozrnné) cestoviny, veľmi mi chutia a navyšše sú aj zdravšie, ako tie z bielej múky :) Veľa šťastia aj tebe.

xdanielax

Lindeloma, gratulujem :-) tesim sa!! velmi pekne jes, o sporte nehovoriac, len tak dalej ;) vidiet, ze ta to bavi, a to je hlavne. fakt mam radost.

xdanielax

Lindeloma, gratulujem :-) tesim sa!! velmi pekne jes, o sporte nehovoriac, len tak dalej ;) vidiet, ze ta to bavi, a to je hlavne. fakt mam radost.

evik1

Blahoželám!!!Ešte keby si dala echo koľko je to trochu ryže aspon odhadom,mne sa tiež nechce vážiť,hoci váhu mám na potraviny digi,ale teda tie gramy dajte aj na cestoviny,už varené.

Lindeloma

Ahojte, prepáčte že vyhrabávam túto starú tému, ale ešte pred skoro štvrť rokom som ju založila.

V prvom rade by som sa chcela ospravedlniť osobe, ktorá tu písala pod prezývkou xdanielax. Ty jediná, si tu písala pravdivé príspevky a rady ktoré pomáhajú pri chudnutí. Ale ja som si stále mlela svoje, prišlo mi úplne normálne jesť do 1000 kcal denne a potom večer sa prežrať. Teraz nad tým už iba krútim hlavou, najradšej by som sa prefackala. Ale pozitívum je, že som sa začala riadiť tvojimi radami a schudla som všetky svoje prebytočné kilogramy zdravou stravou a pohybom. Teraz už nechudnem, ale stále sa zdravo stravujem, športujem a cítim sa úžase :-)

Tak napríklad jedálníček, keď som chudla:
R: 50g ovesných vločiek, 250ml. polotučného mlieka + banán

D: Jablko, 200ml. kefíru

O: 100g kuracieho mäsa na ol. oleji, trocha ryže a veľa, veľa zeleniny

Ol: Jogurt hollandia

V: 85g tuniaka vo vl. šťave, veľa zeleniny

A teraz jedálníček, na ktorom udržiavam:
R: 50g ovesných vločiek, 250ml. mlieka, 3ks ovocia (milujem ovocie :)

D: Tvaroh s celozrnným pečivom a zeleninkou

O: Zapečené cestoviny s tofu

Ol: Sójové pyré s marhuľami

V: Celozrnný chlieb + lučina a paradajky

A športujem 5x týždenne, 2x kardio a 3x posilovanie, momentálne sa snažím nabrať svaly. :) Som rada, že sa mi konečne podarilo schudnúť, cítim sa oveľa lepšie.

tpch

zase reklama nadarmo? bakalarka, uz nevies, ako by si si zarobila par eur, tak pises debiliny...nieco na zvysenie inteligencie v ponuke nemas? Pretoze to surne potrebujes.

elgemer

najviac tuku sa da schudnut ked je telo v stave ketozy, tj. menej ako 50g sacharidiov denne po celu dobu diety, prijem bielkovin a tukov v pomere 70%/30% , samozrejme aj aerobna cinnost

Sisi135

Lindeloma: Ako druhú večeru po cvičení ako bielkovinu nie jogurt ale cottage, tuniaka, vajcia, proste niečo čo obsahuje viac bielkovín a celozrnný rohlík je široký pojem je uprednostňujem chlieb takže neviem koľko gramov má rohlík ale tých 30 - 40 by nemalo ublížiť
darkmother: Moja známa má si tak 155 cm (neviem koľko presne meria, odhadujem vzhľadom na svoju výšku) cvičí 2x týždenne kvôli problémom s nohou aj to sú viac menej zdravotné cvičenia a jedáva 1600 kcal a zatiaľ schudla 13 kg...

darkmother

ja neviem.. musim sa zastat lindelomy, ked meria 155 cm tak tych 1000kcal je mozno malo, ale 1800 je megavela. nejde o to, ze si telo vypyta, ale o to, ze to pytanie nevie zvladnut. ved pri kazdom chudnuti si telo pyta!! ja mam chut vecer spraskat pol chladnicky bez ohladu na to, co som cez den jedla, lebo to mam tak zafixovane v hlave. ale nechcem sa hadat. slovom - ak uz schudla 7kg, asi vie ako na to, v jedle problem nebude. skor si myslim, ze sa treba vecer nejako zamestnat - zavret sa do izby a neist nikam kde striehne jedlo. napr citat nejaku supernapinavu knihu, film, hlavne nechodit okolo nastrah!!