Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
Tota_salena

Ahojte.....chcela by som sa opýtať.....chcela by som na bielenie zubov vyskúšať tie bieliace pásiky....ale nejako ma trápy ta cena....neviete mi niekto poradiť..kde by som mohla zohanť tie bieliace pásiky na zuby...asi tak do 15 eur....ak máte známych alebo niečo podobné....prosím píšte svoje názory...a pomôžte mi...môžete prispevať aj iným produktami na bielenie zubov..aj domáce produkty....ĎAKUJEM....

Tusan

Bielenie zubov nie je vhodne pre ludi do 12 rokov, cize ak mas 13, tiez by som ti to este neodporucal radsej. A dalej, ak si kupis nieco na bielenie co ma stat len do 15 eur, tak si mozes byt ista, ze nieco take lacne ti zuby urcite nevybieli.

Tota_salena

Ale tu je problém...mám len 13......nechcem teraz platit za také veci u zubára..a ečte k tomu mojho co je sukromnik...chcela som len nieco take mensie....na bielenie az tak ked bude viacej rokov....neoplatí sa mi to teraz.....

lost

No zuby mas len 1 :)

cize tam by som sa nebal investovat..

mas to predsa na cely zivot (alebo velmi dlhodobo)

kupis nieco lacne.. a za 5 rokov efekt zmizne..

mam s tym skusenosti (lacny zubar, skolska zubarlka, minule iny skolsky zubar, do*ebali mi zuby tak, ze teraz som si musel platit cca 20-30 tisic za implantat.. uz som to prestal pocitat radsej..)

hygiena stoji .. zalezi od zubara.. asi od 20 e az po 80 e u 'draheho sukromnika'

no ale nie je to lacny spas :/ celkovo zuby... mnevypadla plomba vdaka pelendreku.. a oprava stala 80eur... i ked bolo to na urovni (mikroskopom modeloval tu plombu a ta plomba v zube vyzera ako uplne cisty zdravy zub :D cize esteticky super.. ale tak hold, velmi drahy pelendrek)

Tota_salena

U zubára?....nad tym som uz premyslala...ale stalo by ma to vela....chcem len neico male alebo domáce...nie nejake velke drahe bielenie u zubára......radsej budem mat zuby take ake mám...ako by som davala 200 ecka za bielenie......chcela by som sa este opýtat ci neviete tie ceny za bielenie?......su asi velmi vysoke co ?

LETICIA

ano ano tie bielacie sra***y nestoja za nic, dnes mi to rozpravala zubarka, radsej si daj spravit hygienu u zubara opripadne bielenie zubov.