Zubné lekárstvo

Timea123

ahojte :) som druháčka na SZŠ v Ružomberku :) chcela by som sa veľmi dostať na zubárinu do BA, je tu niekto kto by mi podal nejaké informácie? Ďakujem :)

Mitchelle

ahojte .. potrebovala by som nejake informacie ohladom zubneho lekarstva v kosiciach pre svoju kamaratku ktora je z cudziny...ak by sa niekto nasiel tak mi napiste na tuto emailovu stranku...love_kiss93@azet.sk

janula4

ajča :

Si prijatá do Olomouca. Môžem sa spýtať, otázky na prijímačkách boli len z modeloviek, alebo boli menené?
Ďakujem.

Baja0244397

Ahojte, chcela by som sa spýtať na malý detail ohľadom štúdia zubného lekárstva v Brne. Nemáte problémy s tým že sa učíte v češtine? ak to teda tak je :) Ďakujem

JoshuaJunior

Čaute,
Ako tak čítam, dá sa to celkom zvládnuť.
Tiež chcem ísť ne medinu, ale najradšej by som šiel na UPJŠ v Košiciach, myslíte si, že je lepšia ako LFUK v BA, alebo v Martine? Podľa Vás, kde je najväčšia šanca sa dostať?
Ak je niekto, kto sa chystá na Prijmačky na UPJŠ, alebo LFUK v Ba a vie, čo ako,alebo sa chce poradiť :) ozvite sa.

Saška

AHojte, neviete mi poradiť, či ozaj Brno nemá podklady z kt. su zostavene testy na prijimačkach? Lebo ked si date prihlasky a poprosite ich, tak vam nejake podklady pošlu, no nie su to original otazky, iba podobne? Ak viete, bližšie mail. Budem rada, ak mi poradite :)

DjMixal

Ahoj Lilyyy, som maturantom na gymńaziu a chcel by som ísť na ZL do Brna, rád by som sa o tom s tebov poradil, kontaktovala by si ma prosím na maily michalpalus@gmail.com ??? Ďakujem veľmi pekne! ;)