ako zabudnúť

mariena

Tak asi najučinejšia rada je KLYN SA KLYNOM VYBÍJA. A tým sa drž, snaž sa nájsť na ňom veľa chým ktoré by ti vadili a potom si nájdi chlapca ktorí sa ti páči a na ňom nájsť veľa pozitýv niekedy to pomáha vážne, a snaž sa tomu čo sa ti páči vyhýbať a dlho ho nevidieť a bude to. :-)

LEVICA

ahojky. ja som chodila s mojím spolužiakom a sme sa rozišli pred 3 mesiacmi ale dodnes naňho neviem zabudnúť, lebo sa s stretávame každý deň v škole.

baska638

prosim vas aj ja som zamilovana do jedneho chalana ale to sa neda zabudnut :(skusala som ale nejde to prosim vas poradte mi!!! on je o 4 roky odomna starsi a nikto ma nechce lebo som skareda a tento chlapec sa mi neozaj velmi paci..dakujem vem krasne awojkajte :)

sofrineta

ak chces naozaj zabudnut tak sa riad podla hesla : Co oci nevidia to srdce neboli,funguje to ..aj ja chcem zabudnut a ked ho nevidim tak sa to aj da no ked ho vidim neskutocne ma pritahuje a laka ma travit s nim vsetky volne chvile :(

diablik

jasne, bude to tym padom asi lepsie ked sa nebudete stretavat.. ved nakoniec v zivote su aj horsie veci.. tak ti prajem "skore vyliecenie sa" :)

sakuliatko

diablik- ja viem:) ved ja i sportujem a venujem sa kamaratkam naplno a rovnako aj skole. to ze som sa rozhodla preto ze sa mu neozvem je z toho dovodu,ze my sme si najprv i povedali ze budeme kamarati,ale u mna to stale vyvolava pocit dakej nadeje a preto mi je takto lepsie. je to pre mna lepsie akoby som sa s nim kamaratila- stale by ma to k nemu tahalo a bolo by mi smutno.okrem toho ziarlim ked mi vravi o spoluziackach alebo ze sa mu nejaka paci... take fakt pocuvat nemusim...radsej o nom uz nechcem nic vediet: takto mi je lahsie zabudnut;) rozumies co myslim?

diablik

sakuliatko: vies, tym nic nevyriesis, ze sa mu uz nikdy neozves.. ak ste mali fajn vztah, nemohli by ste ostat aspon kamaratmi? asi to bude spociatku tazke pre teba, ale zrejme to nebol ten "pravy" a poobzeraj sa okolo seba, ved je tu tolko chlapov.. ja mam tiez problem si najst niekoho, ale nechcem nic unahlit a mat vztah len aby bol, takze sa venujem svojim veciam, skole, sportu, kamaratom... da sa to.. len musis zmenit myslenie.. na lasku treba dvoch a to ze on to citi inak ako ty - s tym ty nic neurobis..

brunuska

madelaine vyborne! :-))) tak tak par krat si poriadne narazit display a budu z nas silne chladne bestie :-))) inak dakujeme vam muzi! :-)