pretrvavajuca megasilná alergia a zufalstvo

Príspevok v téme: pretrvavajuca megasilná alergia a zufalstvo
jakobs

Ahojte,
mam 20 rokov a posledne 2 mesiace mam hrozne zhorsenu alergiu spojenu s atopickym ekzemom.Antihistaminika beriem 2krat do dna uz asi rok uz mam aj niekolkokrat pomenene kombinacie.Ekzemy mam v laktovych jamach vo vlasoch a najnovsie aj po krku,na chrbte okolo ust a oci a v zakolennej jame....
v noci sa budim na svrbenie rano sa zobudzam doskriabana a veci mam od krvi,koža mi schne tak rychlo ze si ju kremujem aj 20krat denne a nepomaha ani zmena prostredia nic, lekari nepomahaju :( o chvilu mi ostanu take jazvy vsade ze mozem ist rovno na plastiku alebo dostanem rakovinu koze po niekolkych rokoch ....

Maros75

Kup si krem v DM-ke Alverde-Makadamove maslo.....
Je uzasne :) A hlavne sa porad o zvyseni davok liekov -nie raz denne,ale dva krat denne rano a vecer.
Velmi doma nevetrajte......-vsetok prach sa ti dostane do bytu. A ak prides z vonku,okamzite si umy vlasi a osprchuj sa.
To ti bude zaberat. ver mi.

dotko

Doporučujem čisto prírodný bylinný produkt Tradičnej čínskej medicíny ZHENG4 SKIN ALLERGY.Účinne ošetruje postihnuté miesto, znižuje alergickú reakciu na alergén, tlmí svrbenie a ošetruje postihnutú pokožku.

killlerboy

no to sa cudujem ze si na to este neprisla sama ked chodis na toto forum. ved tu mas v kazdej teme odkaz na vsevedka v sukni alias albertovu, to je udajne bohyna zdravia, novodoby zdravotny prometeus. uz davno si jej mala zavolat a po tvojej alergii sa zaprasi ako po tej plnenej paprike, ktoru som mal dnes na obed.
no ale vazne, nechcem si z teba strielat a tu albertovu nepoznam, len mi pripada srandovne co tu o nej pisu. ludia su streleni: alebo niekoho doslova zdupu, alebo ho vychvalia do neba.
mozno sa niekto najde kto ti poradi, drzim ti palce.