Klby na tvári

Príspevok v téme: Klby na tvári
simka111

Chcela by som vedieť či tu je niekto, čo má taký problém ako ja... riešim zuby mudrosti, niektorí vedia ze som tu uz toho ohladom zubov napisala veľa... ked som bola u zubara povedal mi ze pri otvarani ust do určitej miery sa mi oba klby otvaraju rovnako ale ked otvorim viac jeden sa otvara viac a druhy menej, čo mi sposobuje aj bolesti klbov, k tomu ma trapia este tie zuby... čo sa tyka klbov chodila som na rehabilitaciu a pomahalo mi to... zubar hovoril ze mam jest kasovitu strava, zubarka zas ze by som mala aj normalne zuvat aby mi neochabli klby na tvari... mam len 17 rokov preto by som rada vedela ako to bude dalej.. nikdy si nebudem moct zahryznut do jablka??? nikdy nebudem moct zit normalne pretoze po jedeni ma bude trapit bolest klbov???
Lekar povedal ze zatial sa to da drzat v norme,,, jest kasovitu stravu, nenamahat klby, vyhybat sa nachladnutiu, prievanu, rehabilitacie... ale o takych 20-30 rokov mozu byt problemy... neviem čo mam robit, citim sa hrozne,, v ustach mam taky divny pocit nepohodlia, neviem teraz ci mam pouzivat nocny strojcek alebo nie... zubarka vravela ze nie lebo bude sposobovat este horsie bolesti na druhej strane ak ho nebudem nosit zuby mudrostibudu tlačit a predne sa mi pokrivia... :( :( fakt neviem čo robiť :( :( je tu niekto s takym problemom ?????
Dakujem

simka111

Aky zakrok??? Ved zuby mi budu vyberat az ked budu sposobovat problemy,,, ja len chcem vediet ako to bude s tymi klbami, či sa to bude zhoršovat alebo čo,,, nechcem byt cely zivot na liekoch a chodit k lekarom

muchacc

neporadili ti ist na stomatochirurgicky zakrok?
Je to velmi neprijemne, ale chirurgicky sa pri tom odstranuju zuby mudrosti (vytnu sa).
To by ti mohlo pomoct, skus sa spytat.