Som tucna?

Príspevok v téme: Som tucna?
MichellA

Ahojte. Ja len že už asi stý krát sa premeriavam v zrkadle a zistila som, že pri mojom veku 14r., výške 163cm vážim (neuveriteľných) 51kg!! :( mám z toho traumu. Som úplne v rozpakoch. Ale mama mi nedovolí držať diétu :(. Ono to to neznie tak ako to vyzerá. Vadia mi moje hnusné boky, brucho a tak trochu zadok. :(. A teda sa vás pýtam som ešte v norme?

sydney

nie si tucna,mas normalnu vahu a mamina ma pravdu,nemala by si drzat diety.diety su kravina a ty by si si duplom ublizila,lebo rasties a este sa vyvijas a telo potrebuje jedlo a nie jeden hlavkovy list denne.a ked uz chces nieco pre seba,tak pekne sup von cvicit,alebo do fitka:)

lejls

Aj ja chcem byť trochu chudšia. Mám 171 a 53 kg. Chcem mať tých 50 kg. Neviete poradiť niečo okrem športu Lebo ja nemôžem ani behať ani bicyklovať, kvôli kolenám???

blondula

vyckaj este 2-3 roky a postava sa ti este zmeni....zozenstie ! myslim si,ze aj chlapcom sa paci ak ma zena pekne boky a zadocek.ovsem ak mas stihlesi pas!

ano.

MichellA
jedz pravidelne, kludne jedz co chces, neobmedzuj sa, hlavne pravidelne. K tomu pridaj tyzdenne 3-4x po hodine zataz, aj kardio aj posilovanie. Pridaj cvicenim na 55kg a budes super :-)

Lajly

Dievča zlaté veď dospievaš stáva sa z teba žena je samozrejmosť, že budeš mať vätčí zadok a aj boky.. a diéta? prosím ťa a čo potom, ked skončíš diétou hádam ju nebudeš držať po celý život? Buď v pohode to sa ešte utrasie hlavne sa neprejedaj, jedz 4-5 krát za den v malých množstách a hlaavne športuj ;) ,,,

MichellA

Prosím Vás povedzte aspoň niekto pravdu...! veĎ už aj teta sa ma spýtala "Nepribrala si náhodou?, zdá sa mi to na rukách"... Ja teda okrem zumby začnem asi korčuľami a niečo tomu podobné.....

žienka

BMI je totálna blbosť, ako tu niektorí píšete. Michell sice nie je tučná, a nemá ani podváhu - má úplne normálnu hmotnost. Podla BMI by som sa teda neriadila, napr. taky 1,80 vysoký chlap 90-95 kg vážiaci má podla BMI nadváhu, no ak cviči, tak to možu byt svaly a tažke kosti.

tpch

MicheLLA, mam pocit, ze tvoju hmotnost a IQ charakterizuje rovnake cislo. V 14 rokoch by si mala mat uuuuplne ine zaujmy ako pozorovanie svojho "zadku" v zrkadle. Do zeny ti este peknych par rockov chyba, tak sa venuj tomu, na co v dospelosti nebudes mat ani cas, ani naladu.