Farby na vlasy Avon Advance Techniques

Moni :)

ahojte :) chcela som sa spitat.. ci mate skusenosti s touto farbou v odtieni 12,01... chcem si ju objednat a vyskusat... len neviem ci je skor biela,.. alebo dozlta... :)

očko

nema niekto skusenosti so zosvetlujucou farbou na vlasy zlatohnedá od advance techniques ?? vdaka vopred za info..

maddie

s touto farbou mám výborné skúsenosti, použila som ju asi trikrát, a vlasy boli krásne zafarbené, lesklé, a hlavne sa farba nevymývala, ako z pallete a ostatných. ale hodnotiť to je subjektívne, každá z nás má inú kvalitu vlasov a farba sadne inak, najlepšie bude keď skúsiš sama na sebe a potom uvidíš :)

ayka7

Dnes som si farbila vlasy s farbou od avonu a nie som s nou VOBEC spokojna. Mam tmavohnede vlasy a objednala som si cisto ciernu farbu. Avsak uz pri oplachovani mi vlasy pustali skor hnedu farbu. Dost ma to prekvapilo. Ked mi vlasy uschli, zistila som, ze mi ta farba vobec nechytila, alebo mi chytila tak ze mam hnedy odtien, neviem. Posobit som si ju nechala tolko, ako bolo pisane na letaku. Vlasy sice nie su nejak zvlast znicene, ale zajtra si mozem ist do obchodu kupit druhu farbu, ktora mi skutocne zafarbi vlasy tak, ako si zelam.

babika93

Ja som zacala robit v avone len pred par mesiacmi a hned ako prve som objednavala farbu na vlasy a bola som snou veeeeelmi spokojna ziadne vypadavanie vlasov ziadne svrbenie ci palenie hlavy (co vsak nemozem povedat o znackach ako sayoss, palette ....) vlasy boli nafarbene rovnomerne a ziadne premene odlisneho odtienu ... od vtedy ju vyskusala cela moja rodina a vsetci su s touto farbou spokojni ... :-)

sindri

keď ju vyskúšala moja mama, vravela, že je veľmi dobrá, že nikdy po žiadnej inej nemal vlasy také lesklé, je to možno aj z toho dôvodu, že po zmytí farby si máte ešte aplikovať aj nejaký balzam alebo niečo podobné

momitko

Ahojte, ja som si farbila 3x s touto farbou a vždy som bola veľmi spokojná. Po žiadnej farbe sa mi tak neleskli vlasy ako po tejto a neboli ani vobec vysušené a zničené ako napríklad po farbe od syosu. Farba na obale zodpovedala farbe vlasov, takže som bola dokonale spokojná. Aj mamina si farbí farbou z Avonu a s nadmerným vypadávaním vlasov sme sa ešte nestretli.

nikolka-mery

Ahojte! tiež uvažujem nad tym že si obj.farbu na vl. od avon blond ,ale ako čítam Vaše príspevky tak som sa už aj zlakla.Ja som alergicka na dosť vela veci a bofím sa či mi to náhodou nevyvola nejakú alergiu !asi oztanem pri Palette .Tak ahojte. a príjemne velkonočné sviatky !

dooom

mne praveze po vsetkych farbach vlasy padali alwe po tejto absolutne nie :D:D priam mam pocit m,ze mi prestali padat uplne takze to je individualne a ta farba je pekna :)