Forcapil

radulik001

Dobrý večer.Chcela by som sa opytat na uživanie tabletiek FORCAPIL??Nebude to ovplyvňovat menšturačný cyklus,nepribera sa s toho?Lebo mne dost vypadavaju vlasy.Ked douzivam to 3 mesačne balenie a plus čo je ste k tomu 1 mesiac gratis,tak mam stale nadalej pokracovat v uzivani..Aj rok aj tri roky v kuse,a ked nahodou prerusim uživanie tabletiek tak co sa stane po tych 4 mesiacoch??Narastu mi vlasy s toho??Ci je to len zbytočne vyhodenie penazi..Chcela by som aby mi narastli vlasy.Viem uživa sa to s jedlom..V polovičke raňajok a 2tabletky sa užiavju.Dakujem

dakovna

ja uzivam Forcapil uz 4. mesiac. Beriem ho kvoli znicenym nechtom a extremne padajucim vlasom.
Nechty mam gelove. Minuly mesiac ked som prisla z dovolenky od mora som si ich dala dole a tie moje boli celkom v pohodke. Takze na nechty je fakt super, len ho treba naozaj dlhsie uzivat. To, ze niekto tvrdi po 2 dnoch zlepsenie, je podla mna hlupost, resp. len placebo efekt.
Pokial ide o vlasy, tak u mna sa padanie obmedzilo, no padaju mi stale. Najhorsie som to mala po umyti vlasov a uz je to lepsie.

bonitka

Ja som užívala revalid par rokov do zadu,nedavno som si ho zakupila dokonca to najvačšie balenie..ale nemohla som ho užívat mi bolo z neho zle,žalúdok ma bolel,neviem co tam všetko pridali ale jeho zlozenie je fakt pestréé..tak som sa rozhodla pre forcapil..uzivam ho len dva dni,ale citim uz na nechtoch ze mi fayne spevnili,co sa bude diat s vlasmi uvidíme..:D

alickayy

ja som ich tiež mala, mám dobre skusenosti, vlasy mi prestali padat, ale hlavne mi pomohli na nechty, ktoré sa perfektne spevnili. A bolo to vidno už po 2 týždnoch uživania!!!
takže super. Určite sa z nich nepriberá

odpovedam

ja som ich uzivala a zatial som vyskusala velmi vela roznych tabletiek,tieto boli jednoznacne najlepsie.nemam pocit,ze by mi vlasy zhustli ale velmi mi podrastli.vlasy tiez padali menej.su drahe,ale stoja za to.ale poradim Ti nieco,co fakt zabera na padanie vlasov.Sampon Klorane s chininom,400ml stoji v lekarni 15eur.ja som ho zufala uz vyskusala a vlasy mi nastastie nepadaju!