Tehotenstvo

Príspevok v téme: Tehotenstvo
lentilka222

prosim vas mám tkaý problem...už 7 dní mi mešká menštruácia robila som si 2 testy boli však negativne...asi 4 dni predtým ako som mala mať menzes som mala slabší výtok...momentálne sa citim nafuknutá ako pred menzesom, dokonca mam aj pupačiky vyhadzane, stale mam chuť papať...možem byť tehotná?? su toto priznaky??:( mala by som si ešte urobiť test??

Pivonka37

Niekedy sa to môže neskôr ukázať, v každom prípade, či už si v príprave alebo už tehu nezabudni na vitamíny, ja mám výbornú skúsenosť s ogestanom, obsahuje všetko dôležité a hlavne na prírodnej báze. Mne veľmi vyhovoval a aj výsledky som mala dobré.

lenca45

"lentilka222", neboj sa, vzdy je vsetko tak, ako ma byt. K tym testom - ako Ti napisala aj "nefinka", zalezi od doby, kedy doslo k oplodneniu. Iste vies, ako testy funguju, ze zachytavaju stopy tehotenskeho hormonu v moci. Najviac sa Ti ho vyluci v noci, preto sa testy robia rano. Na viacerych testoch je uvedene, ze si ich mozes robit v priebehu dna, ale je to taky farm. tah, funguje to u zien, ktore mali ovulaciu naozaj v strede cyklu a vtedy doslo aj k otehotneniu. Preto je najistejsie robit tie testy rano, aby zachytili aj este nizucku hladinu Hcg (dokonca len nebadanym sfarbenim druhej ciarocky). Tak to bolo u mna, a to mam cyklus pravidelny a podobne ako mnohe zeny som sa pytala, ci taka slabulinka ciarocka, ktoru ani nie je poriadne vidiet, znamena tehotenstvo. Odpoved je ano, len je tam ta hladina HCG taka nizka, ze ju test ledva zachyti. Ak by som test robila popoludni, uz by tam nemuseli nic byt. Kazdym dnom bola potom farba ciarky intenzivnejsia. Tolko moje pokusy :)
Pises, ze Ti meska 7 dni, ale nepisala si, na kolky den si si robila testy. Teda tazko radit. Pokojne to mozu byt len rozkolisane hormony a teraz aj pridany stres. Ak chces mat istotu, kup si test, poriadne citlivy a sprav si ho z prveho ranneho mocu. Pripadne na dalsi den druhy test. Ak by si sla za lekarkou kvoli vyvolavacke, sama by sa Ta pytala, ci je moznost tehotenstva a pravdepodobne Ti vzala krv. Tak si to over radsej doma a rychlejsie. Drzim palce!

nefinka

baby takto: ja som si robila teh. test po tom ako mi meskal menzes nieco vyse tyzdna a testy vysli negativne.. o pár dní na to, ked som si robila testy znova, uz vysli pozitivne

smejo113

dobry den, chcem sa spytat ci mozem ostat tehotna ked som rano okolo deviatej uzila antikoncepciu a okolo stvrtej hodiny poobede som zvracala ale nie je to kvoli antikoncepcii...ako mam postupovat dalej?

lentilka222

a myslíš že ked som si ho robila poobede tak by sa tam neukázala ani len slaba čiarka keby som tehotná? :/

jankaaaaaaaaa

vyvolavacku najskor ked bude menzes meskat aspon dva tyzdne. tehotna niesi podla mna. test by ti to uz potvrdil, ale zase zalezi kedy si teoreticky otehotnela ak si otehotnela. lebo keby to bolo len pred par dnami tak test to nemusel zachytit. kup si este dnes jeden test a sprav si ho zajtra rano z ranneho mocu

lentilka222

lenca takze mylsis ze mi to len nemusel test zachytit? :( chcela som siist dat pichnut vyvolavacku..len neviem co robit..ci mam este urobit test alebo nie...

lenca45

testy si v takom skorom stadiu rob urcite z prveho ranneho mocu! Popoludni tam mas HCG tak malo, ze Ti to uz test nezachyti, az vo vyssom stadiu tehotenstva. Ja som si robila ranne testy od 4 dna meskania menstruacie, kazdy test ina znacka (celkovo 4 testy, hehe) a aj na rannom teste sa mi ukazala len velmi slabucka druha ciarka (co je tehotenstvo). A priznaky som mala presne ako pred menstruaciou, ale kazda zena je ina a kazda ma aj tie priznaky ine. Moja rada: kup si este 2 testy a jeden sprav zajtra rano, druhy na dalsi den. Ak vyjdu negativne, tehotna by si bola uz len naozaj veeeelmi vynimocne, teda vobec :)

Mimka22887

Mala som to isté ako ty, vobec sa neptra niesi urcite tehotná, toto niesu priznaky, ja som sa tiež bála lebo priatel si nebol az tak 100% istý, meškalo mi asi týždeň potom už bolo všetko ok, priznaky som mala ako ty....