L-Karnitin

Sisuša

Ahojte najlepšie je brať L carnitin liquid 100 000. Čím vyššie číslo tým viac majú v sebe L Carnitin. A musí byť tekutý ten zaberá lepšie lebo ho aj viacej obsahuje.
Ja som brala 30 000 a bolo to super aspoň 2 krát denne pričom raz by to malo byť 30 minút pred cvičením.
Takto sa mi podarilo na dovolenke schudnúť 4 kilá. A normálne to bolo vidieť na stehnách.
Našla som jeden na nete je taký oranžový tak ho idem vyskúšať .
Ale treba to brať v kuse aspoň 1 mesiac je možne ale že to s vami nič neurobí. Brat to bral a nič. Naozaj treba pritom aj cvičiť.
Majte sa.

liska2598

chcem sa spýtať čo znamená to označenie na fľašách napríklad L-carnitine 15 000 a L-carnitine 3000 Liquid

aysia

1000mg naraz nie je vela, len v tabletkach ucinkuju az po cca 1-2 hodinach,aj ked je to l-tantrat,.. cize ti poradim, pockaj aspon hodku s tym behanim:) l0karnitin je vo vode rozpustny, cize vyssia davka neublizi, stat sa moze len to, ze telo si po case zvykne a nebude to mat ucinok,... niektori spickovi sportovci beru aj 8000mg (co je na ziena vela) a neotravia sa

potkanica

dakujem :) a ked chodim rano behat, nebude lepsie ked si dam tabletku polhodinu pred behanim a potom az vecer? nech nejem dve tabletky hned naraz

aysia

ano, treba ho papat aj v den ked trening nemas, staci 500mg. Ak mas trening, daj si 1000mg (jednu rano nalacno a druhu cca 2 hodky pred treningom) :)

potkanica

dneska som si ho dala prvykrat, cize neviem :) ale ci uz to vazne pomahat, alebo to je vazne len placebo mi je jedno. lebo aj dobre placebo je fajn vec :) psychika robi vela :)

potkanica

dufam, ze sa niekto kompetentny ozve :)

ja beriem karnitin rano 30min pred behom a potom vecer. ked idem behat vecer, tak potom naopak :)

Kristinkita_1

No to by zaujímalo aj mňa. Včera som si ho kúpila. Hneď nato som šla korčulovať, tak asi dve hodinky predtým som užila jednu tabletu.
A ja by som chcela pravidelne raz do dňa užívať jednu tabletu. Veď fyzický pohyb je aj prechádzka alebo nejaká iná pohybová aktivita nielen cvičenie nie?
No ale neviem, je to dobrá otázka asi pre niekoho kto sa do toho rozumie.