Mám s ním zostať, či nie?

Príspevok v téme: Mám s ním zostať, či nie?
Jaja26

Ahoj, chcem len jednoduchú radu resp. názor. Chodím s priateľom 2,5 roka. Sme spolu každý večer (cez deň pracujeme). Chodíme spolu von sadnúť si do miestneho podniku, kam chodievajú (teraz už aj moji) všetci kamaráti. Keď sme spolu s partiou aj spolu je ku mne milý. Len nemôžem prekusnúť to, že musí ísť von každý večer - zapáliť si. Potom sa buď stretneme a ideme k nemu, alebo ho počkám ja doma. Teraz je pravda, že je pracovne viac vyťažený, pracuje manuálne každý deň aj do 9 večer a keď mu poviem, aby prišiel, povie mi že je unavený a naposledy sa mu stalo, že išiel si zapáliť von a prišiel ráno o 3. Najskôr som mu urobila menšiu scénu ešte keď bol s kamarátmi, potom keď prišiel domov zavolal mi, že je doma a praje mi dobrú noc?????Ja som zúrila, neviem ako reagovať, čo robiť, privádza ma to zúrivosti!!! Poraďte? Ešte jeden problém a práve ten si myslím, že je kľúčový, nemilovali sme sa spolu už takmer celý mesiac a keď mu poviem, že mám chuť, tak on je unavený a nechce sa mu?????

1angelina23

Porozpravaj sa s nim, ale nerob cirkus :-) normalne mu povedz ze ti chyba,, a nechces sa mu doprosovat za to aby ste mali normalny vztah so vsetkym co ktomu patri... ja poznam ten pocit ked musis iniciovat sex :D a ani mna to dlho nebavilo, veru... tak som mu povedala ze ja nie som nejaky bojovnik aby som ho kazdu noc v posteli dobyjala ako nejaku skalu... a pochopil to zda sa,, :-))

Jaja26

po 2,5 roku je to čudné, len neviem koľko ešte vytrvať, pretože to nie je dlhodobá záležitosť, trvá to cca 2 mesiace, teraz je viac pracovne vyťažený, ešte počkám, kým sa mu to ukludní a ak potom nenastane nejaká zmena, musím to ukončiť. Podozrievať, som ho určite podozrievala, ale keď si zoberiem sme spolu dennodenne až na pár výnimiek max. 2 dni v týždni a vtedy je s kamarátmi u nás v podniku a to ma zavolá so sebou, nech prídem a pojdeme spolu domov, len sa mi občas nechce. Celý víkend trávime spolu sobotu v rámci možností vačšinou až večer a v nedeľu vždy niekam vybehneme. neviem, nemal by asi kedy :)

von ma volal, len som nemala náladu a chcela som s ním byť sama?

jajka001_

po 2,5 roku mat sex raz za mesiac je dost malo. tebe sa ale tiez nechce. ktovie co je v tom, ja by som asi ho uz podozrievala ze ma inde niekoho. podla mna sa vo vztahu uz nudi.
divne je aj to ze on ta vola von, ty nejdes lebo sa ti nechce a potom si urazena lebo on isiel?

Jaja26

Viem, že máš pravdu, keď sa to triezvo pozriem, je to tak, dúfam, že je to dočasné. Už som sa aj rozprávala, aj sťažovala .... Dochádza mi, že všetky ostatné myšlienky a zaoberania sa takýmito "malichernostiami", že raz za týždeň ide sám von, sú len z toho, že ma riadne nepomiloval. Nikdy pred tým som to neriešila, až v poslednom období!!!

User_37597

viem ze raz je to fajn a raz strasne..poznam pocit kedy si uz fakt na centimeter od toho ze mu povies koniec lebo ta strasne vytocil.ale aj tak je to malo na to aby som ti povedala ze bud rozist alebo ostat.sex je naozaj velmi divny..ja som so svojim skoro 4 roky ale mame ho aspon 5x za mesiac..je to malo,sposobuju to aj rozne situacia,cas ale mame ho predsa len.ak si naozaj myslis ze to je nahoda ze zrovna on mlady chlap nema chut na sex 2 mesiace tak to je blbost...neni to ani normalne ani zdrave a ani to neni bezpricinne...sadnut si porozpravat a vysvetlit mu ze ak si mysli ze sex bude len vtedy kedy on chce ze tak to je na omyle.ukaz mu ze ty niesi nejaka handra s ktorou bude umyvat zad.banu zem.ze si zena,mas svoje potreby a ak si mysli ze to tak to pojde dalej ze si moze najst inu kt bude abstinovat so sexom pri nom.

Jaja26

Poznáš ten pocit, že jeden deň, by si ho zožral, aký je super, ako sa spolu zasmejete a proste na ďalší deň chceš s ním byť hneď ako sa tebe chce a on ti "povie poď von na hodinu, potom pôjdeme domov" ale ty nie a scéna je na svete??? neviem či je toto normálne, či by som nemala aj ja niečo na sebe zmeniť????

Sex: správne som pochopila, že tebe to príde divné, nemať sex mesiac?
my máme tento problém asi tak 2 mesiace, neviem či je to prechodné obdobie, alebo to mám teraz hneď zabaliť a odísť????

stále sa mátam ako medzi dvoma mlynskými kameňmi???!!!

User_37597

nemali ste mesiac sex?pride mi to divne.akoze mne to nepride moc divne co pises..ale napisala si sem lebo sa chces poradit.napisala si sem lebo ti to zere nervy ze je taky a stazujes sa na neho tak asi to hovori samo za seba a odpoved na tvoju otazku(nazov temy) by si mala dobre vediet..tazko poradit dobre ludom ked nevieme ani len zdaleka ako to je vo vasom vztahu.

Jaja26

Vidíš ja to milovanie už ani neriešim. Ono je to tak, že jemu sa chce tak 1x do mesiaca, keď sa v nedeľu ráno zobudí oddýchnutý, ale nie vždy nám to víde. je pravda, že keby som ho začala ja dráždiť, tak ho vzruším, ale .... komu sa stále chce a mňa to prestalo baviť - byť stále iniciátorom.

Jaja26

Lebo, keď sa nad tým všetkým zamyslím zdá, že svoje reakcie občas preháňam. Aby som uviedla na správnu mieru, nestáva sa každý deň, že nepríde a nie sme spolu. Stalo sa to včera, ja si neviem s tým rady, či som správne reagovala? Volal ma síce zo sebou, ale mne sa nechcelo!