Stála derealizácia

Príspevok v téme: Stála derealizácia
mmmmmmmm

ahojte..prosím poradte,už neviem ako dalej..mám vetčšinu dňa derealizáciu.. stále pocit nereálna..bral som antydepresíva..asi pred rokom..som ich vysadil..lebo som sa cítil celkom fajn..teda lepšie bez nich ,ako s nimi..ale cez toto leto,prisli derealizacie.. ale dost silne..a trvaju cely den..stale mi je divno.. co by som mal urobit? teraz od septembra idem do školy a bojím sa ,že to nezvládnem.lebo vážne som moc \\\"prepaty\\\" uplne divne..stavy,par krat rozmýšlam ,že už ide o schizofréniu,lebo to čo sa somnou robý ,je až nemožné..

EV365

Drogami poškodený organizmus sa musí vyčistiť a opraviť. Skús dobrú stravu, spánok, oddych. Aspoň pár týždňov, a uvidíš či sa niečo zmenilo. Ak sa dá absťák vydržať, tak ho ignoruj, a stále si opakuj prečo nechceš drogy.

luciano

Derealizácia a depersonalizácia bývajú častými signálmi schizofrénie. Treba čím skôr navštíviť psychiatra. Aj ja som to mal. Veľmi mi pomohli lieky - antipsychotiká, konkrétne liek Abilify.

mmmmmmmm

ajajajaja22 dakujem.. uz som to videl..tak davnejsie.ale dakujem ze si sa ozval.strasne ma to potesi ak sa mi niekto ozve.. myslis ,ze sa s timto co si poslal da pomoct? aj ty inak niecim podobným trpíš? či ani nie ?

mmmmmmmm

cavte ..vedeli by ste mi este niekto poradit?jedina cesta je ist k psychiatrovy?a jest antidepresiva?netrapia ma ataky paniky..alebo uzkosti..sem tam pride ale aj odide..ale ta derealizacia stale stale pocit nerealna..niekedy jak keby som bol dezorientovany.taky strihy