Liečiteľ z Košút

Príspevok v téme: Liečiteľ z Košút
Evka..

Poznáte niekto liečiteľa z Košút ? Lieči len rukami a lúska prstami. Denne je tam toľko ľudí, že tam čakajú v rade 7 hodím. Ja som si tam tiež svoje odsedela s jedným problémom, ale ked som prišla na rad, tak som si sadla na stoličku, on oproti mne, pozrel na mna a povedal, že vy tomuto neveríte, tak s vami nebudem robiť nič...ani na mna viac nedokázal pozrieť. Vraj som pekný obal, ale vo vnutri som nevyrovnaná a ked neverím, tak je toto zbytočné...som myslela, že ma porazí..7 hodín som si odsedela a on nič...tak som vstala a povedala OK a odišla som naštvaná...

Poznáte ho niekto? prečo každému niečo robil, len mna takto odpinkal ? ( je pravda, že som tomu všetkému neverila, ale ved som tam prišla s nejakým problémom a ked už vie liečiť, tak prečo mi nechcel pomôcť ? )

Oklamany

Pan Popluhar je klamár. Rok a pol sme nevedeli prísť na chorobu dcérky a on nás presviedčal o celkom inej diagnóze. Keby sme nenastretli doktorku,ktorá určila diagnózu tak už ju nemáme. Ešteže sme neprestali navštevovať aj lekarov. Je to zlodej bez chrbtovej kosti.

pre Andy

Mila Andy,

zjavne tym zdravym rozumom, ktorym sa tu ohanate, nedisponujete. Liecit svetlom a luskanim prstov som videla len sarlatanov. Zas na druhej strane, ozaj Vasa mysel potrebuje svetlo, aby ste podobne bludy nepisali. Vdaka ludom, ako ste vy si pan PopLUHAR zveladuje svoj zivot. Skoda, ze mrtvi uz neprehovoria. HAWK.

Andy Andrea

Milá Andrea,

rozum je základný a najdôležitejší životný nástroj človeka, nič lepšieho ako rozum nemáme a mať nebudeme. Ja ho používam každý deň a veľa krát pomohol mne aj mojej rodine. Poznám veľa ľudí, ktorým pomohol tiež. Ale pomáha iba tým, ktorí veria že funguje.

Andrea Andy

Petre Vašekovej z Košút!!!
Petra,
hlavne sa naučte písať správne po slovensky, keďže je to vaša rodná reč.
Vaša kamarátka, ktorá bola u pána Popluhára s diagnózou rakoviny a cukrovky - tie choroby má z nejakých dôvodov....každá choroba má nejakú má aj psychickú príčinu, čo je veľmi široký pojem, ktorý tu nebudem rozvádzať.
Keďže Vaša kamarátka má Vás a keď Vy ste ju ovplyvnili týmito Vašimi prízemnými názormi na p. Popluhára, tak aj "skončila".
Tento Váš odpor si hlavne nechajte sama pre seba, nakoľko nikto tu nie je zvedavý na osočovanie, oplzlé výrazy a nejasnosť v problematike.
Pán Popluhár nepýta od ľudí peniaze, ľudia mu dajú, koľko kto uzná za vhodné a koľko mu vrecká dovoľujú.
Lieči svetlom- energiou, čo Vy žiaľ nikdy nepochopíte, a tá energia lieči toho, kto tomu verí. A keď ľudia neveria, majú na výber - lekárov, chemické lieky... Každý má na výber.
Poznám ľudí, ktorí k nemu chodia a výsledky sú citeľné a viditeľné.
Ale každý pacient sa musí o zlepšenie svojho zdravotného stavu snažiť aj sám, hlavne zmenou myšlienok, stravovania a životného štýlu, zlepšenia vzťahov v rodine a okolí atď.
Ďakujeme, že aj takýto ľudia, ako je pán Popluhár sa pričinia o to, že pomôžu ľuďom, ktorí o to žiadajú a veria.

0vecka

Valuska11 takze tvoja sestra si nenecha nic nahovorit ale chodi k homeopaticke? potom jej vyoperuju nador ale vyliecil ju pan liecitel a nakoniec nahodou diagnostikoval spravna celiakiu co zase az taky Problem neni....

ak tieto argumenty stacili na to aby riskovali zivot dietata tak neni o com toto je presne ta skupina ludi ktory mozno aj potrebuju svojho manipulatora...

Valuska11

Ani sa vlastne nechcem vyjadrovať k príspevkom, ktoré som si prečítala o p. Popluhárovi z Košút. Iba by som sa rada podelila so skúsenosťami za posledných 5 rokov. Moja sestra mala diagnostikovanú rakovinu prsníka, bola už objednaná na operáciu. Od svojej homeopatky dostala informáciu o p. Popluhárovi, žiadne nahováranie nebolo, ani by nepomohlo, lebo moja sestra- neznaboh - bola vždy proti takýmto spôsobom liečenia. Verila len lekárom. Keďže už mala všeličo zdravotné za sebou a nevedela, čo pred sebou, s malou nádejou si povedala , že predsa vyskúša. P. Popluhár ju od operácie neodhováral, len sa dohodli, že ju na ňu pripraví . Lekárka ešte pred operáciou robila nový snímok, a nechápala, že "útvar" je menší, ohraničený a posunutý. Operácia dopadla dobre, stačilo vybrať menšiu časť, liečba trvala 6 týždňov. Ja som si povedala, že toho človeka, ktorému moja sestra zverila do rúk to najvzácnejšie, musím vidieť. Ako som tam sedela, s mojim trápením, hneď ma upokojil, že rakovinu maternice nemám, ale mám celiakiu. No určite, som si povedala, to asi tak nebude. Následné cielené vyšetrenia ukázali, že bolo. Stačilo prestať jesť jedlá obsahujúce lepok a moje večné problémy s bolesťami, hnačkami atď. sú preč. Schudla som 12 kg a "preskočím aj plot". Už vyše 5 rokov neberiem lieky, výsledky mám dobré. Chodím k p. Popluhárovi pravidelne, s dôverou a pokorou sa na neho obrátim s akýmkoľvek problémom, upokojí ma ale neporadí mi, čo a ako mám urobiť, to musím vedieť sama. Ale jeho slová ma vždy uviedli správnym smerom. Onedlho po mojej sestre, moja malá 4r. neter na dovolenke pri mori vážne ochorela, ukazovalo to na zlatý staphylococ, čo sa však dom a nepotvrdilo. Pokračovalo to až tak, že po vyše 3 týždňoch 40 st. horúčok a lekárskych experimentov som zavolala p. Popluhárovi. Presne mi do telefónu opísal jej stav , a že má už silnú infekciu na mozgu, aby sme hneď prišli. Z nemocnice ju brat na vlastnú zodpovednosť ubolenú a nevládnu, a doslova lekármi odpísanú, zobral na rukách do Košút. Poviem len toľko, teraz chodí do 2. triedy, veselá, bystrá a - bez lekárov. Len pre zaujímavosť : Lekárka oznámila rodičov malej netere na úrad, že odmietajú dať dieťaťu lek. starostlivosť a sociálka, že im dieťa odoberie. Ten boj by som nikomu neželala. Ale - lekári dodržali všetky lekárske postupy a papiere sú v poriadku. Aj nám už zomreli príbuzní, hoci sme s nimi chodili do Košút. P. Popluhár nie je pán Boh, to si uvedomujeme všetci v našej rodine. Ale jedno viem určite , že má od neho tento dar. To hlavné však je vždy na nás, na našom rozhodnutí. A za tie rozhodnutia sme zodpovední iba my sami, so všetkými dôsledkami.

AnnaPechova

Mrzi ma ze ho ludia takto ociernuju,veru Slovac bude vzdy zavidiet ked niekto vie nieco viac,alebo ma nieco viac...smutne.Mne zachranil zivot,v mojej rodine tiez par mne blizkym ludom,ktorym uz ziadny lekar ani sancu nedaval,.Ja som stastna ze su ludia ako je on,no ludia nezabudajte,karma je zdarma a tieto ohovarania sa vam vratia ako bumerang,ked sa vam stane nieco zle,mate to za to,co robite.
Nikdy,za tie roky co tam chodim 4x za mesiac nechcel peniaze,a musim povedat,ze v mojej situacii som mu málokedy aj nieco dala..doslova par chechtakov ...on nepozera na to co mu niekto da,alebo ci mu niekto nieco da.Kto ho naozaj osobne pozna vie ze je to tak.A nehnevajte sa ked tam ide niekto a neveri mu,tak to toto je maximalna sprostost clovecia...nechapem toho cloveka naco je to dobre...skoda casu a energie,ktoru moze venovat niekomu komu to pomoze.POMOZE LEN TOMU KTO CHCE POMOC A VERI ZE MU VIE POMOCT.
Je mi jedno ci si myslite ze sa necham klamat,ja viem aka je pravda...a vy ste od nej strasne daleko.O tolko veci prichádzate,ale mozete si za to ludia sami...za vsetko ako sa mate a ze napr.musite chodit po doktoroch,no nieje to len o zdravotnom stave a to si málokto uvedomuje.Kazdopadne cim viac takýchto ludi ako ste vy,tym menej ludi bude tam a ja sa tolko nenacakam :)
mier :)

PETRA VAŠKOVA

Len okrada ludii !!!
Motaa hlavy !!!

MMoja kamoska ma vela chorob

Ma RAKOVINU CUKROVKU !!!! A ESTE TOHO DOST !!!!

ROZHODLA SA ZE POJDE SEM DO KOSUT TOMU
ČURAČIKOVY !!!!

NEDOKAZE JU VYLIECIT ZIADNY LEKAR ANI ZO ZAHRANICIA
A ON SI MYSLI ZE JU UZDRAVI ??

Moze byt raz ze ho este neudali !!

Ja som z kosut a poznam ho velmi dobre !!!

LUDIA DAVAJTE SI NA NEHO POZOOR !!!
KEDCI PREDSTAVIM ZE K NEMU CHODIA LUDIA ZO ZAHRANICIA ! NO KONEEC :-/

JA MAM SESTRU NA VOZICKU NIKDY BY JU NEVILIECIL DEGES !!!

LUDIAA KEBY STE VY VEDELI AKO VAS OKRADAA !!!

DAVAJTE SI NA NEHO POZOOR
DAKUJEEM !!!