Clubové, tanečné, dynamické, energické pesničky

sio

Ale este predsa nieco.Mne sa pacia aj starsie ako 10 rokou z niektorych urobia perfektne vypalovaky ak to do ruk zoberu sikovny ludkovia.

sio

Na stranke stahuj mp3 je viac takych ktore aspon u mna rozihraju krv v zilach ha ha nuz pohladaj tam ,da sa aj vypocut takze pekne drncanie.Inak v poslednom case ma cekom dobre pesnicky v remixovej forme Pittbul.Ale je to o tom co sa kazdemu paci.

marioneta

lost vďaka za ochotu :) mám na mysli také pesničky energické, že len ju počuješ a už sa "natriasaš" :D a keď začneš tak ideš zo seba dušu vytriasť

blondula

ja pocuvam europu2 a tam hraju celkom dobre vecicky.ak chcem vediet co to hralo,uz aj kukam stranku,historiu a stahujem a hned davam do cengaca :DDD ... ale ja som skor na tanecne veci z 80tich rockov :DDD

marioneta

Adam si zabil :D Lenže tieto tanečné bývajú väčšinou jednoduché "odrhovačky" a to ťa baví počúvať tak jedno leto potom sa to už zunuje, teda aspoň mne ...je to skôr sezónna záležitosť, preto som chcela niečo nové... Často sa mi stane že počujem pesničku, ale neviem názov tak si ju nemôžem stiahnuť preto táto téma :)

lost

napr taketo? :)

to ma inspiroval bingham :D

AdamKrt

jasne 99% z nich je onicom, ale 1% stoji za to :) niekedy maju fakt taku "dusu" :) ale malokdy no :)

AdamKrt

Univerzalna a vzdy nova:

tuc tuc, tuc, tuc, turu turu tuc, tuc, tuc tuc, turu ruru tuc tuc, tuc tuc... :)

Velmi casto ju pocujem v autoradiach frikulinov, ked predhlusi aj hluk cestnej premavky :)

Mne sa zda, ze vacsina novych pesniciek je na jedno kopyto, ako podla nejakej sablony a tie starsie su oproti nim dost originalne :)