Co zeny vlastne chcu ???

Príspevok v téme: Co zeny vlastne chcu ???
vulabi

Prejdem k podstate problemu.Mam 19, a uz dost dlhu dobu si hladam to prave dievca na vazny vztah, no nedari sa mi to. Nedavno sa mi na jednej miestnej zabave podarilo spoznat jedno dievca, o 2 roky mladsie. Pekna, zlata, zahladeli sme sa do seba, zblizili, az to skoncilo pri tulani, maznani a bozkoch. Bola fakt zlata, povedal som jej o tom, ze si hladam vazny vztah ... ziskal som jej cislo, FB, vcera sme si pisali, a bolo mi povedane, ze si so mnou nezacne, lebo som pre nu prilis dobry chalan a ona ma zlu minulost, a ine kidy. (samozrejme som neni vcerajsi a tym argumentom neverim)

Spytal som sa jednej kamaratky, nech mi poradi. Povedala, ze mojou chybou je to, ze som k babam naozaj prilis dobry, ze by som im zniesol "modre z neba". Baby vraj hladaju kasanovu, ba dokonca mierne namysleneho chlapa s kuskom arogancie, a nie takeho "dobraka" ako som ja. Vraj to ich nepritahuje.

Ja sa potom pytam, co preboha zeny chcete ?? Ked mate toho "kasanovu" placete, ze sa k vam zle chova, ze vas podvadza s inou. Avsak dobry typ chalana je pre vas nezaujimavy, nudny ...

atm

ak by si sa na to pozrel z cisto biologickeho hladiska, tak je velmi logicke, ze instinktivne hladaju skor opak nejakeho dobracika s milym srdieckom, ale sebavedomeho, fyzicky aj mentalne schopneho chlapa ktory sa vie hlavne o seba dobre postarat, pricom chce, aby sa tieto vlastnosti vyssej pravdepodobnosti prezitia, preniesli aj na potomstvo. je to jednoducho vsetko tak, ako ma byt a je to tak spravne a rozculovat sa nad tym je zbytocne. mozes skusit len sam seba zmenit, byt sebavedomejsi, tvrdsi, schopnejsi, muznejsi... bez tychto vlastnosti by nas druh vyhynul:). druha vec je, ze ak to baby prezenu a najdu si niekoho az s prehnanym sebavedomym a agresivitou, tak su samozrejme nestastne, lebo ich podvadza a sprava sa k nim hrubo. to je ale uplne ina vec, pretoze tak ci tak, na tej zivosicnej urovni ich pritahuje prave takyto typ.

jeanny

mozno si ju proste jednoducho nepritahoval...to sa stava
na mna tiez moze byt chlap neviemaky dobry a zniest mi modre z neba ale ked tam proste nie je chemia tak s tym nic neurobi ani keby sa na hlavu postavil, ani ja nie...proste jej to bolo len luto lebo videla ze si dobry chalan alebo sa jednoducho nechcela viazat

normalny

boze ludia to ste fatk taky blbi???jasne ze do zivota ziadna baba nechce casanovu...ale kym najdete toho praveho baby,radsej si budete uzivat s casanova chalanmi,alebo s vernymi dobrakmi???jasne ze 0.00001 percento bab namyslenych nechcu,ale ostatne ich uprednostnuju.je tak?jasne ze je,nepocul som o tom zeby dobraci mali viac bab ako namysleni arogantni blbci,to je jasne nie

livies

moja skusenost je taka ze ja som s jednym casanovom chodila a nikdy viac!asi som bola velmi zamilovana a mozno este aj som lebo sme sa rozisli nedavno.a moj vztah pred tym mala som chlapca ktori bol fakt ze dobrak a rozisla som sa snim tiez a bolo mi to luto ale ako keby mi v nasom vztahu nieco chybalo.takze ja fakt neviem co chcem.vo vztahu vzdy lubi jeden viac aspon ja mam taku skusenost a potom to nejako nefunguje.vztah by mal byt vyrovnany asi iba tak to moze fungovat.

darina32

no ja som nikdy s žiadnym kasanovom nechodila :D ani keď som bola mladučká, vždy dobráčisko...a to som si mohla teda vyberať :) Nehádž všetky baby do jedného vreca, po jednej blbej skúsenosti...radšej sa obzri po staršej slečne...alebo jednoducho po takej, čo má povahu ako Ty...

bingham

Ja ti poviem presne !!!! ;)...osobna skusenost :)..ked som este chodil do skoly...mal som v triede skupinky...

1...baby ktore sa poctivo ucili (tie ma vyslovene neznasali :D )...ale mne sa moc nepacia take typy...zien...som si myslel ze tie si nikoho nenajdu...a mali frajerov...takych ako ty...dobrakov :)

2...a baby ktore boli moja krvna kupina...take (nechcem tu nadavat tak napisem mrchy) :D...ale ja som ich lubil :)))

takze ty si hladaj taku s ktorou si budes rozumiet...a ktora si bude vazit to ze si na zeny taky dobry.... ;)

a este nieco...je jedno...ci je ta zena slusna...alebo je blazniva...aj tak ich nikdy presne nepochopis :))

lulu22

presne tak, nie každá chce typ ala Casanova.. Ja mám chalana dobráčiska, ktorého by som nevymenila za x takých playboyov :) len zrovna tá, čo ju tu opisuješ, nie je holka pre teba, ona sa ešte popáli a zistí, že takí tí loviči žien nie sú do života dobrí :) a bude ešte ľutovať, že s tebou nebola.

xy:)

cassanova bol znamy ako kurevnik, tak neviem, ci zrovna taky chlap by bol ziadany :D ako neviem, kebyze si so mnou niekto chce zacat a povie mi, ze hlada vazny vztah, zoberem nohy na plecia. je to uplne nevhodne povedat niekomu, koho poznas pol hodinu.