Nočné jedenie

Príspevok v téme: Nočné jedenie
girl7895

posledny týždeň chodím v noci do chladničky,no najhoršie je,že si to ani nepamätám...ráno iba nájdem pri posteli prázdne sáčky od jedla alebo v kuchyni,a vtedy si spomeniem,že som naozaj jedla.neviem čo s tým,bojím sa,že to môže byt príznak tehotenstva,ale žiadne iné príznaky nemám ... mali ste už niečo podobné?...

Annika1987

napriklad:

Ráno okno ako po opici
Ženy, ktoré majú problém s nočným jedením, zvyčajne neraňajkujú, pretože necítia hlad. S jedlom začnú až na obed, ale to len symbolicky. Väčšina živín a kalórií sa u nich dostáva do tela až neskoro večer a v noci. Počas jedného nočného plienenia dokážu pojesť piate cez deviate, striedajú sladké so slaným v tých najdivokejších kombináciách a obyčajne inklinujú k tučným jedlám s vysokým podielom sacharidov. Čo je ale na poruche najhoršie, ráno si „obeť“ nič nepamätá. A môže sa len čudovať, prečo má prsty aj periny umazané od zaschnutej čokolády.

Annika1987

Nemala som, ale uz som o tom citala, stava sa to. Riesila by som to. S psychologom. Kym to je este v zaciatkoch. Skus si o tom najst viac na internete.