Chcem si dat predpisat HAK

Príspevok v téme: Chcem si dat predpisat HAK
sarisanka

AHojte. Som vydata zena a s manzelom zatial neplanujeme dieta. Preto by som sa rada poistila HAK. Chcem sa opytat, ake vysetrenia su k tomu potrebne, co mi bude gynekolog "robit."
Mam totiz prave menstruaciu a jediny volny den z prace, kedy by ma mohli uvolnit. Je mozne to poriesit cez menstruaciu? Alebo ma vysmeje a posle prec?

Dakujem.

Deaa

dnes som si bola dať predpísať HAK,zmerala mi tlak, spravila pečeňové testy a na ďalší týždeň idem na preventívnu prehliadku.

jankaaaaaaaaa

ked zena uziva hak praviedelne a poctivo ziadnu ovulaciu nema. experimentom bolo dokazane ze k ovulacii dojde az po 3-4vynechanych tabletkach

bella12

sarisanka,

možno nevieš, ale s HAK môžeš tiež otehotnieť a ani o tom nebudeš vedieť, lebo vzápätí aj potratíš.

Primárnym účinkom HAK je blokovanie ovulácie. Ak tento účinok zlyhá, nastupujú sekundárne - poistné účinky HAK - zmena hustoty hlienu tak, aby sa obmedzila pohyblivosť spermií, a ak ani to nepomôže, HAK nakoniec zabraňuje uhniezdeniu oplodneného vajíčka v maternici, tým, že mení jej výstelku, vajíčko sa nemôže uchytiť a je vypudené von. Dochádza tak k skorému potratu počatého dieťaťa. Počas doby brania HAK si nebudeš nikdy istá, či k nemu nedošlo aj v Tvojom prípade.

Si vydatá a predpokladám, že manžela miluješ. Aj keď zatiaľ dieťa neplánujete, bola by to taká veľká katastrofa, keby si náhodou otehotnela? Veď by to bolo dieťa počaté z lásky, od milovaného človeka a v manželstve.

jankaaaaaaaaa

pecenove testy niesu povinne a nerobia sa vobec ak je zena zdrava. v minulosti sa robili pravidelne, dnes je to uz zbytocne lebo je dokazane ze dnesne typy hak pecen zdravych zien neposkodzuju
softinele je len napodobenina originalenj hak, teraz neviem ci yasminelle alebo yadine

marusa02

ahoj..aj ja si idem predpisat HAK a mne gynekologicka bude robit pečenove testy. a nepočula som o nikom komu by predpisovali bez tychto testov..ale vysettrovat ta nemusi, ked mas za sebou preventivku.
nemate nahodou skusenosi s HAK Softinelle? na nete o tomm velmi nepisu. Je na Slovensku dostupna?..dakujem

Requiem

no mne musel spraviť pečeňové testy, nakoľko som ich predtým mala zvýšené z iného vyšetrenia... ale keby ich mám v poriadku alebo nemám testy predtým, myslím, že by mi dal HAK ale krv by na rozbor vzal. Pri príp. zlých výsledkoch by mi ju kázal vysadiť, si myslím :) no a samozrejme, záleží od toho, či si k lekárovi chodila predtým alebo nie. No predpokladám, že áno, keďže už máš manžela. (vek)

hviezda01

kedysi robili pecenove testy,ale teraz sa uz vraj nemusia robit...len povies,ze chces HAK..a to je vsetko...da ti recept do ruky,a ides do lekarne..:-)

jankaaaaaaaaa

ak chodis na pravidelne preventivky, tak ti len zmeria tlak a nebude ta vysetrovat ked mas menzes. takze ked mu vysvetlis ze si nemozes z prace zobrat volno hocikedy tak to bude v pohode. ale aj tak hak mozes zacat brat iba v prvy den menstruacie, alebo prinajhorsom 2-5ty den