spalena pokožka svrbenie šupanie

Príspevok v téme: spalena pokožka svrbenie šupanie
fazuľa gúľa

ahojte spalila som si pokožku nie príliš ale bola mierne cervena dávala som si na nu ricínový olej a striekala sprej z aloe brala som vysoké dávky vitamínu e na tretí deň už pokožka nieje vôbec červená ale svrbí je to predznak toho že sa musím lúpať? kedy najskôr môžem ísť na slnko?

fazuľa gúľa

svrbenie prestalo a pokožka sa nesupe zatiaľ je možné že sa nebude?krémujem sa stále a pokožka je vláčna a zhnedla dnes ideme s rodinou na slnko musím si kúpiť silný opalovací stále beriem vysoké dávky e myslite že môžem ísť na slnko?

majka_21

ale napr. pokozku mam dost suchu (na tvari a krku), takze stale vecer si ju kremujem). inak po opalovani som pouzila chladivy sprey po opalovani. a dobre mi spravil.

majka_21

tak ja som sa bola vcera opalovat a natierala som sa najvyssim moznym ochrannym faktorom (50). aj napriek tomu ma pekne opalilo, na chrbte vsak trosku viac... ako nie som cervena na chrbte, ale citim svrbenie trosicku. 2 mesiace beriem betakaroten, takze mozno aj to mi pomohlo, ze som sa nespiekla. ked som sa spiekla minuleho roku, tak som si na chrbat dala panthenol. toho roku nic, ale ako hovorim, nesom velmi spalena. tak hnednem... je to ok.

siuzi :)

ahoj niesom si ista celkom ista ci sa budes lupat ale keby aj podla mna by sa spravnou starostlivostou tomu dalo predist

fazuľa gúľa

ja som sa snažila opaliť celé leto a konečne sa mi to podarilo ikeď to dopadlo tak nechcem prísť o hnedú pokožku škaredým zlúpaním ešte by som chcela na slniečko ale to by som pokožku asi provokovala

JOgurt

ahoj ja som si dala na moj hrozne spaleny chrbat biely jogurt :) a pomohol na druhy den som mala hneducke a pritom sa stale speciem lebo som velmi biela :) aj som to citala ze to odporucaju ze to pomaha.. a chodim este sa stale opalovat :) aj mna to sice troska svrby ale to nemusi urcite znamenat ze sa budes lupat .. moze no nemusi ..