sex

linajka

Moj si to robil rucne strucne a somnou nechcel,lebo mne obcas trvalo dlchsie kym som sa spravila.Castokrat tvrdil,ze on to neptrebuje,ale masturbovat potreboval.Zato som aj otvorila tuto temu.Hnevalo ma ked somnou nechcel.Ale napriek tomu som ho nepodviedla.Bokovky neuznavam,ale ak uz sa to inak riesit neda tak prosim. Peknu letnu noc.

čerešňa

toško...keby keby....čo by som robila? Asi by som sa snažila nájsť príčinu. Ak by ma manžel stále ľúbil, no mal nejaký zdravotný problém, snažila by som sa to tolerovať, ale ak by to neskôr spôsobilo úplnú absenciu sexu, v takom prípade uznávam náhradné riešenie v podobe milenca. Len je otázne kto má na taký vzťah žalúdok a nervy. Ja neodsudzujem neveru, ktorá vznikne kvôli totálne nefungujúcemu vzťahu, alebo je len príležitostná pre spestrenie si sex. života. Ale ak to trvá dlhdobo a muž takto dlhé roky klame manželku a hrá pred ňou divadielko, to už je priveľa. Prezreté spermie? A však čo Ti bráni v ručných prácach ? Občas môžeš riešiť boľavé semenníky týmto spôsobom, nie?

ja..

ja som toho názoru, že človek nedokáže byť verný jednému človeku na celý život .. ani neviem, či dokážem napísať "česť výnimkám" - možno len niektoré ženy :D
my ženy toto celé inak beriem viac citovo, ako fyzicky ..

toško2

čerešňa.
Musíš byť super baba,pochopila by sito,keby si Ty chcela sex častejšie ako Tvoj muž,čo by si robila?
My muži to máme horšie,keď sa dlhšie nemilujeme,tak dokonca pobolievaju semenniky,to značí,že su už prezreté spermie,vám to vajíčko odchádza pravidelne,lenže mi tomu musíme pomôcť a to už zaleží na každom samostatne...či ručne,či v náhrade. OK?

čerešňa

toško a Ty kde si nechal mozog ? Vraj príroda je príroda...a ja som do nedávna naivne dúfala, že nám bol okrem pudov nadelený aj rozum a preto sa riadime inak ako zvieratá. Ako môže jeden inteligentný muž napísať takú prízemnosť ? Že čo vy chudáčikovia máte robiť keď to chcete? A čo ste, malé soplavé decká, že keď sa vám nedostane žiadaného, tak to navydržíte a hádžete sa o zem ? Od žien žiadáš úprimnosť, aby sa nad tým zamysleli ako to s vami je, tak Ti teda ako žena odpovedám, že jedine vtedy by som si išla hľadať mladého zajačika, keby ten môj doma totálne zlyhával v posteli a prestal by mať chuť na sex so mnou. Ale Ty hneď, keď Ti manželka neodpraje posteľné radovánky aspoň každý druhý deň, bežíš za milenkou, lebo by Ti asi semeníky odpadli, že? Len v jednom máš pravdu, že všetci muži ktorí sa vyjadrili, boli úprimní a to jediné si na nich vážim, teda aj na Tebe...a nie som vôbec frustrovaná, frigídna, zaujatá, alebo neuspokojená :o)....len nedokážem pochopiť ako sa môže takýmto spôsobom obhajovať jeden mysliaci človek.

toško1

Blondula!

Máš priatela,ešte nie si za vodou.Keď budeš mať tych 40,potom si spomeň na tieto slová.
Keď budeš mať deti,tvár poznačí zub času,príde stereotip,to su skaly,ktoré treba rozbiť,nemyslel som dni a čas,keď je žena unavená,ale celkovo ten apetít je rôzny,preto by sa nemali brať žena uspávačik a muž burlivák a opačne,škoda,že to viem až teraz,mal by tam byť ten sexualny apetít rovnaký,inak je to nanič,lebo ten zo slabšim myslí v tomto veku na klud,spanok,pokoj a ten druhy ožíva,chytá druhy dych a oprašuje sex.apetít! Keď je odstavený možno oprávnenou vyhovorkou 1-5-10-20x,tak čo mu ostába...len ručne fárať,alebo splavovať nové prudy v jaskynkach!

Krásnu tropicku noc prajem!

......

obdiv ??? mam obdivovat muza co klame ???
... mam cusat a klamat cloveku ktoreho lubim ??? hrat hru manipulatorky ktorej jednoducho vyhovuje predstierat tupost a potahovat za nitky ???????????
blaznis ,pokial sa to dozvie (alebo i ak sa to nedozvie) mam riskovat .... co ak .......?????
nie ,nepotrebujem ublizovat niekomu , nepotrebujem si nalozit na hlavu bremeno viny ......... pokial manzelku nelubis tak to ries .....sex z vdaky? .... nie dakujem
dufam ,ze mna toto minie ked budem manzelka

blondula

tosko.... to zalezi na zene !! ja s priatelom sa nikdy nicoho nedoprosujeme.to pride samo.ked vidim,citim,ze je unaveny,tak predsa nebudem naliehat.alebo opacne,ked ja sa citim mizerne,tiez sa nedozaduje sexu ! ale tak my ho mavame aj kazdy den.niekedy aj 2 razy za den ak maly spinka :DDD takze ked ho den namame,nerobime z toho ziadne "halo" .a uz som mala priatela kde som sa "doprosovala" a podobne trapnosti,ale s tym som sa rozisla!

toško

Ženy a teraz uprimne!
Položte si ruku na srdce a zamyslite sa nad tým,že kolko razy Vás manžel nabadal na sex ....a Vaša výhovorka? Dnes nie,zajtra,bolí ma hlava,je neskoro,som unavená,čo zase chceš...a pod.
Čo mame robiť my muži,keď to chceme? Niektorí si to robia na WC,iní v sprche,alebo niekde na mieste x,no to vybitie energie,potencialu je treba učiniť!!! Vedecky je dokázané,že muž myslí na sex vedome i podvedome priemerne 80x denne,niektorí hyperjedinci i 260x a tak podobne je to i u žien!
Často sa stáva,že žena po 40-tke si najde mladeho zajačka a užíva si silu,výdrž, silneho mladeho nezodraneho chlapa!Ale tá sa neodsudzuje!!!
Prečo odsudzujete tých odvažlivcov,čo napísali,ja im ďakujem,že to vyjadrili uprimne a pravdivo!!!

Zaslužia si obdiv od Vás žien!!!
Zamyslite sa sami nad sebou,či to tak v skutku nieje! Myslím,že ano,my chlapi Vás milujeme,nechceme rozbiť manželstvo,no príroda je príroda a tá si vyžaduje svoje!

Pekný večer prajem!