Vratit sa k byvalemu??

Príspevok v téme: Vratit sa k byvalemu??
malin@

ahojte, s priatelom sme sa rozisli pred rokom a pol. Velmi sme sa lubili, nepodviedol ma ani nic, ale v tom danom okamihu sme ani jeden nevedeli ako riesit problemy ktore sme mali a mysleli sme si ze bude rozumne rozist sa. Uz sme to obidvaja olutovali, prehodnotili sme mnoho veci, a povedal ze to bola jeho najvacsia chyba v zivote ze pristupil na rozchod.
Iste obdobie sme to chceli naozaj obidvaja uzavriet a v tom case mal aj jednu kratku znamost, vztah, neviem.. Ale sam sa mi s tym priznal, vraj nevie preco sa s nou dal dokopy, asi preto aby na mna zabudol a aby ma netrapil, no pochopil ze chce len mna a nikoho ineho. Priznam sa naozaj velmi by som sa k nemu vratila ale aj sa bojim :(
A druha vec ze ked sme sa rozisli hrozne ma to vzalo, nariekala som, nemohla som spavat..atd..a moja mamina sa velmi trapila ked ma videla takto sa trapit :(
Hrozne sa nanho hneva a ja si ani neviem predstavit ze by som jej povedala ze chceme byt opat spolu ..
Bojim sa ze ju tym sklamem a ze jej tym ublizim. Viem ze mi chce len to najlepsie a rovnako sa o mna boji.
Mam 22 rokov takze to nie je o tom ci mi ho schvali alebo nie, ale jednoducho si s nou nechcem pokazit vztah, mame ho velmi kamaratsky.
Viete mi poradit ako ju nato pripravit ak by k tomu doslo, ako jej to povedat ( ma teraz dost svojich problemov aj bez tohto) a ako riesit to ze ho neznasa??

Dakujem

jajka001_

zalezi, ake boli tie problemy ktore ste riesili. mozno boli fakt malicherne. su pary ktore zmudreju a zas sa daju dokopy a klape im to. v kazdom vztahu su predsa problemy ktore treba prekonavat. je to na vas. mama to prezije, otazka je ci nebudes ziarlit na jeho vztah.

mudr-c

nikto to nemôže vedieť lepšie ako vy - dvaja
človek rastie osobnostne a zreje -myšlienky a city - nielen pocity - sa reformujú - myslím , že ak sa naozaj lúbite a budete si všetko hovoriť -teda konzultovať -už sa nemusíte rozísť - šanca na pekné spolužite tu je
(ale fakt je to o tej psychike -či ju máte zrelú...myslím - osobnosť )

User_37597

v podstate som nemusela citat ani celu temu lebo hned v prvej vete
////"ahojte, s priatelom sme sa rozisli pred rokom a pol. Velmi sme sa lubili,"/// je odpoved na otazku ci sa mate dat do kopi zas.ale tak precitala som si to uz len zo zaujmavosti a moj osobny nazor je taky ze ked presiel rok aj pol co je dost dlha doba od rozchodu tak si myslim ze to je zbytocne zas nieco opakovat.nikdy to uz nebude take idealne-v podstate to asi ani nebolo ked ste sa rozisli- a dalej ked ste sa rozisli (ani neviem ako dlho ste spolu boli) tak ste sa asi tak strasne nelubili ked ste dokazali povedat ze koniec.a potom tu je druha vec co je tvoja mama kt bude asi fakt sklamana ze zas chces stupit do toho isteho "hovna".je to len moj nazor v kazdom pripade :)