Menzes ..cysty?

MonikaE

S cystami mám skúsenosti, ak mi napíšete na e-mail, poradím Vám, ako sa ich zbaviť. Nechcem tu robiť reklamu.

sasanka001

Ahoj Kiara, ja som mala podobny problem ako ty. Urcite zajdi na endokrinologiu, nech ti vysetria zenske hormony, mne takto v spolupraci s gynekologom zistili PCO syndrom (syndrom polycystyckych ovarii), pri nom mas nedostatok zenskych hormonov a casto zvyseny testosteron, ktory sposobuje hlavne tmavnutie a hustnutie ochlpenia :(
no ale teraz hlavne, co Ti chcem napisat je, ze ja som HAK uzivala vyse 5 rokov a povedala som si dost! vysadila som ju a asi 9 mesiacov menzes nikde, samozrejme som mala zasa nedostatok zenskych hormonov a lekari by mi len tu HAK predpisovali :(
Nakoniec som sa menzesu dockala, zacala som uzivat najprv wild yam a po 4 mesiacoch som pridala kvapky gynex a presne po mesiaci uzivania gynexu som dostala menzes cykly a aj po jeho vysadeni mi teraz chodi pravidelne 30-33 dni uz takmer rok :)
tak to skus, ono cenovo ta to vyjde podobne ako HAK, ale je to na prirodnej baze a hlavne to nebudes musiet uzivat roky.

tpch

Kiara, ak ti doktor nevysvetli zdravotny stav sam od seba, musis ho o to poziadat. Ak ani potom nic nevysvetli, musis ho zmenit. A treba patrat po tom, preco cysty vznikli.