vynechaná HAK...tehotenstvo?

Príspevok v téme: vynechaná HAK...tehotenstvo?
margaretka11

tuto sobotu som zistila, že si dávam tabletku za piatok, pritom som si vedomá, že v utorok,stredu a štvrtok som si na 100% tabletku vzala, čiže možno etše niekedy minulý týžden som vynechala ( naozaj neviem ako sa mi to mohlo stať). teraz sa strašne bojím pretože mi je stále nevolno a podobne, no na druhej strane by jedna tabletka nemala až natolko ohroziť učinok, nie? prosím poradte mi, mám si urobiť test?alebo či to vobec nehrozí?

Heatherka

nejaka baba tu pisala, ze podla statistik ovulacia pride az po 4 vynechanej tabletke. neviem, ci to mozes vrat ako vierohodnu informaciu ale aspon na ukludnenie :) podla mna jedna tabletka neznamena vela :)a nicoho sa nemusis bat :)

margaretka11

ja som si ju vzala okamžite, samozrejme podla letáka, len priateľ do mňa staršne hustil a podobne..:/ inak Hak beriem už tretí blister, a až teraz mi začína byť nevolno.

blondula

ked som brala hak,tiez sa mi to asi 2 razy stalo... vezmi si teraz hned tu vynechanu a tu ktoru mas brat na dnes si daj vo zvycajnom case ! test nerob,ani ziadne Escapelle neber preboha!! :DDD vynechana tabletka sa berie hned ako sa to zisti !! je to v kazdom letaku napisane !!!

Inner

Ak ti je nevolno, mozno to sposobuju tabletky. Ako dlho ich uzivas? Jedna tabletka vyznamne ucinok neovplyvnuje. Tehotensky test si rob najskor 10 dni od mozneho otehotnenia.