Strašne mi chýba

Príspevok v téme: Strašne mi chýba
Simona612

Bola som na prázdniny v Grécku. Tam som spoznala jedného chlapca (robil tam animátora) . Príšerne som sa donho zaľúbila a strašne mi chýba. Bol tak strašne milý, nádherný , sexi , úžasný. Raz ma aj pozval na discoteku ale ja som tam netancovala lebo som sa hambila kedže sa mi tak strasne páčil. Pritom som tanečnica (chodím do klubu) . Boli to najkrajšie dni mojho života! A ja mne sa ešte po 2 týždnoch tlačia slzy do očí ked si nato spomeniem ! :( ˇViem že je to velka zaľúbenosť a to aj z toho dovodu , že som bola 1 a pol strasne zamilovana do jedneho chlapca ale akonáhle som spoznala Tima (ten chlapec) opadlo to. Vždy ked som ho videla celá som sa chvela,aj teraz ked si nanho spomeniem. A stále plačem. Dokonca ani neviem jeho kontakt (fb,mail) .On ma urcite nemiluje ale ja ho strašne ! Neviem co mám robiť.. Viem , že ho uz asi nikdy neuvidím, možno najskor tak o 3 roky. A to sa bojím , že si ma už nebude pamätať , predsa len , netrávila som s ním nejak vela casu a stále tam ma nejakých ludí. Toho sa bojím asi najviac , že na mna zabudne :( Čo mám robiť ? Najradcej by som sa tam vrátila . Inak prepáčte , viem že písem ako male decko ale som zufala - mám 17r. on asi 23 :) DAKUJEM ZA RADY

Simona612

ale ved ja viem , tu neslo o to , že si namýšlam , že len mna a že lne o mna ma záujem ale proste o to , že som sa zalúbila a to nedokážem ovládnut :(

Maoam

plieskaju tebou hormony...ach jaj, jasne je to velka laska :-D, zabudnes. Taky Timo tam ma kazdy tyzden nove babenky, ktore pozyva...bud si ista.

Jooe Ker

nabuduce sa mozes hlasit ako animatorka do toho strediska - hotela ty alebo si pockaj az spoznas dalsieho a na Tima zabudnes ....... aaaach baby ,baby :)

User_37597

neviem,nechapem ale co ti mame poradit?bola si s rodicmi na dovolenke a zalubila si sa do neznameho.nic si s nim nemala a myslis na neho este stale napriek tomu ze si uz na SR.ako ti mame pomoct?