Svrbenie v rozkroku

Príspevok v téme: Svrbenie v rozkroku
Gabor123

Dobrý deň,
mam tento problem uz asi 2 mesiace. Myslim, ze je to z toho, ze som bol dlho na silnom slnku, spotil som sa a odvtedy som mal zapalenu (zacervenanu) oblast na vnutornej strane stehien v oblasti rozkroku (z pravej aj lavej casti). Nikdy predtym som nemal takyto problem. Precital som si na nete, ze proti svrbeniu (ktore prvy tyzden bolo na nevydrzanie a aj skrabanie nemalo blahy efekt..) pomoze Sudocrem. Kupil som si ho, natieral 1-2x denne a velmi mi to pomohlo. Uz nemam tu oblast vobec zacervenanu, vyzera to normalne, akoby ziadny problem nebol. Avsak stale ma trapi svrbenie, nie vsak cely den. Najviac rano a vecer. Mam pokracovat so Sudocremom, alebo existuje proti svrbeniu aj nejaky naozaj ucinnejsi pripravok? K lekarovi by som isiel nerad, lebo nechcem vyzerat ako idiot, ked vizualne vyzera vsetko ok. Za kazdu radu som Vam vdacny.

Detsky puder som tiez skusal, ale nepomohlo to - svrbenie bolo dokonca este vacsie, preto som zostal pri Sudocreme.

Erik gendo

Dobrý večer prosím vás už 3 deň mám niečo pri pohlavnom genitali v pravej strane bojím sa že o čo ide nestriedmam dievčatá mám len jednu partnerku ďakujem za viac informácií

tinaaaa

Pred par rokmi som mala na tele presne take iste flaky ako su na fotke. Je to kozna plesen. Trapila som sa s tym dost dlhy cas. Najprv som skusala samoliecbu- volnopradajne krémy.Nezabralo.Len sa to sirilo a zvacsovalo. Potom som navstivila koznu, ta nieco predpisala (uz sa nepamatam co to bolo), ale tiez nezabralo. Treti pokus, navstiivila som inu koznu lekarku, a ta to dala na prvy sup. Napisala mi Micetal krem a k tomu Micetal sprej, a po cca týzdni to zacalo miznut.

Jaro121248

Gabor 123 - veľmi ste ma "potešili" pretože Vaša diagnóza je "presne" aj tou mojou.Veľmi by ma zaujímalo či sa Vám tej pliagy podarilo zbaviť a ak áno ,tak čo Vám zabralo. Za Vašu láskavú odpoveď vopred ďakujem ! Prajem príjemný týždeň ! Jaro.

RNG

Na mykozy a kvasne infekcie su ucinne citricidal, a oreganovy olej, najlepsie zriedene 100:1, ba i viac napr kokosovym olejom, co je sam antimykoticky.Na plet sa nemaju pouzivat kozmeticke chemikalie, lebo mnohe z nich prechadzaju cez kozu a kedze to nie su materialy vhodne do tela(tj nejedle) tak telo len zamoruju. Zdrava pre telo je jedine prirodna kozmetika, tj taka, co je zlozena len z jedlych zloziek alebo tak velkych neutralnych ciastociek, ze sa nemozu nijak cez kozu absorbovat do tela Pozri cez google.sk pod rng prirodna kozmetika.
Tam uvadzam zmes, co sam pouzivam na kozu uz dlhe roky miesto chemikalii v kozmetickych vyrobkoch.

starý ujo

Milí páni!
Jedná sa o hubové ochorenie Tinea inguinalis... takže liečba je jasná. Kúpte si Canesten, alebo Lamisil krém a podľa návodu pravidelne natierajte. Do 2 týždnov máte po nepríjemnom ochorení...