DUAC gel na akne

Anaya

Mne svojho času pomohol. Akné zmizlo, ale len na polroka, potom mi ho dala znova a zase pomohol...na pol roka...potom som vyskúšala Skinoren, Izotrexin - tie nezabrali vôbec...až som nakoniec prešla na HAK, keď mi začala hroziť Roacuttanom...
Ale ja som s akné začala mať vážnejšie problémy až v 25.
Každému zaberie niečo iné, tvojej dcére možno pomôže práve Duac - treba vyskúšať :-)

ginger248

Ja mám od kožnej kombináciu Skinoren a DUac..a musím povedať, že mi veľmi pomohli. duac mi pomohol najma odstrániť také drobné fliačiky a jazvičky po akné. skinoren dobre lieči póry. teraz to robím tak, že ráno si dám skinoren, poobede ozónový krém a večer duac. samozrejme, vždy na očistenú pleť. ja používam od biodermy micelárnu vodu na aknoznu pleť..a a naposledy som mala vyrážku asi pred pol rokom ;)

annniee

ja som ho mala asi tak pred rokom a mne vôbec nezaberal, ani sa akné nezlepšilo, ani nezhoršilo.. potom mi kožná predpísala skinoren a izotrexin a výsledok bol viditeľný už po prvom mesiaci, používam ich ešte aj teraz, ale už nemusím každý deň a akné skoro vôbec nemám a to som mávala po celej tvári veľké zapálené vyrážky. tak keď jej to nepomôže skúste sa doktorky spýtať na ten izotrexin a skinoren.. ale tak na druhej strane, každému pomôže niečo iné, tak držím dcére palce :)