resoc pre ľudí s úzkosťami

Príspevok v téme: resoc pre ľudí s úzkosťami
eva333

Trpím depresiou a silnýmu úzkosťami. Po rokoch som sa stala závislou na anxiolytikách typu rivotril, lexaurin, diazepam, neurol, atd. Bola som na liečení kvoli tejto závislosti. Tam som sa dozvedela, že pre ľudí závislých na drogách, alebo alkohole existujú resocializačné zariadenia, kde sa znova začlenia do normálneho života. Neexistuje niečo také pre ľudí trpiacich depresiou a úzkosťami? Ja som vplyvom tohto svinstva \\\\\\\"pekne\\\\\\\" vyčlenila zo spoločnosti a neviem sa tam dostať spať.

denim

Zbav sa benzodiazepinov!!!! Nepomoze ti ziaden lekar.Urobia s teba psych. choru.Budu trvat aby si dalej brala anxiolytika.Ty sama sa musis rozhodnut.ci chces ist do pekla ak si tam uz nie.Neber ani antidepresiva velmi podobne svinstvo.Pomaly znizuj po desatinach kazde dva tyzdne a potom zasa.necaka ta raj ale peklo na zemi. inak sa toho nezbavis. Drzim palce.

luciano

Na sociálnu fóbiu sa bežne predpisujú antidepresíva. Navštív psychiatra a ten ti vypracuje plán, ako sa zbaviť závislosti od BZD a postupne prejsť na neškodné antidepresíva.