mozne tehotenstvo/tehotensky test

Príspevok v téme: mozne tehotenstvo/tehotensky test
petaaa123

Ahojte
Chcela by som sa na vas obratit s par otazkami. S priatelom sme mali prerusovany sex zaciatkom augusta,9.8. som dostala menstruaciu. Cca tyzden od 1. dna menstruacie sme zase spolu spali (nechranene). Dnes som sa citila velmi cudne, mala som zavraty, par krat ako na zvracanie,mam ale aj nadchu a som nachladnuta. Mozem byt tehotna aj napriek tomu,ze som dostala menstruaciu (9.8) a test,ktory som si robila dnes mi vysiel negativne? Kedy je najlepsie urobit si test? Su vsetky dostatocne spolahlive? Mali sme dalsi styk pred 3dnami. Dokaze dnesny test rozpoznat,ci uz som tehotna?
Vopred dakujem za odpovede.

blondula

ano,z tohto tepla sa aj ja citim ako "tehotna" :DDD tusim,ze ten tyzden pred menstruaciou si plodne dni nemala,takze tehotna asi nebudes !!!
niektore vas nechapem !!! milujete sa vedome nechranene,mate z toho "vycitky",strach,este ani menzes neprisiel,nemeska a uz riesite ci ste neni tehotne !!!
:DDDDDD

ja..

a to si sa nepoučila prvý krát?! .. stresuješ, či nie si tehotná, ale sexuješ aj nadalej nechránene :DD
prepáč, musím sa smiať :D tak ked nechceš byť tehotná (?), tak proti tomu niečo robím, nie?! nie stále opakovať nechránený sex ...
urob si pre istotu dva testy , rapid clear su ževraj najlepšie ..
ale tehotná isto nie si, nestresuj..

a zle ti mohlo byť aj z tohto tepla ..