Posilnenie imunity

Adamec

Moja zena ma nahovorila na wobenzym, pretoze pocas poslednych rokov som bol v zimnych mesiacoch casto chory. Musel som jej zasa raz uznat, ze mala pravdu. Minuly rok som zvladol bez chripky ci nachladnutia, takze tento rok uzivam ho uzivam znovu a zatial som OK.

zsazsa

áno Rebeka, mám s beta glukánom iba dobré skúsenosti, aj keď nie je jedno aký beta glukán používate. V kapsulach drimmune sa nachadza beta glukan pod menom Wellmune WGP, ktoré získal viacero ocenení vo svete. Treba vyskušať, odkedy ho beriem nebola som chorá.

Rebeka71

Chcela by som sa spytat milá Zsazsa, či máte nejaké skúsenosti z daným prípravkom drimmune?? Čítala som na ich strane veľa zaujímavých informácií, ale má to aj naozaj taký účinok?

m25

mna by to tiež zaujímalo, ked je už pomaly po lete, ide jesen, zima .. ako si tú imunitu zlepšiť, aby človek nebol furt chorý.
aké vitaminy je dobré brať?

zsazsa

Výživa doplnená o kapsulu obsahujúcu Beta glukán obnovuje účinnosť prirodzeného imunitného systému, čo pre naše zdravie prináša významné výhody. www.drimmune.sk

BJ

Cierny zazrak je iny sposob ako z ludi vytiahnut 2x take peniaze, za obycajnu trstinovu melasu, ktora vznika ako odpad pri rafinacii trstinoveho cukru.
Za polovicnu sumu si kupte trstinovu melasu v hociakom bioobchode a je to to iste. Uz aj tie ceny su nadnesene, vyrobna hodnota je nulova, keby to so zdravim ludi mysleli vazne, mohli by to rozdavat zadarmo ako odpad. Ale dnes sa dari najlepsie darmozracom, co vymyslia, ako z odpadu vytrieskat od ludi peniaze... staci im vymyt mozog, a skutocnu podstatu zamlcat.