potrebujem pribrat

magnum

zacni cvicit normalne s cinkami ale len lahucko a namiesavaj si do caju glukozu.ma vela enrgie a aj z toho daco priberes.

janka

Ahojte,skuste jest pangamin alebo B - komplex,clovek z toho nejako nepriberie, ale su to kvasnice a lepsie potom chuti a vraj to ma dobre ucinky na plet - precistuje!

k3x^

skusit viac papat a hlavne nestresovat sa v praci, v osobnom zivote a tak ... nie nadarmo sa hovori, ze silnejsi ludia su usmievavejsi:))

71gloria

ak Vám chutí mlieko a znášate ho skúste piť mliečne koktaily napr. rozmixovaný jahodový kompót zmiešaný s mliekom

melinda

Mám 33rokou a moja váha kolíše od 53 do 55kg každý mi hovorí aká som chudá,chcela by som troška pribrať a nejako sa mi nedarí.Spapám toho dosť nemám síce pravidelnú stravu ale zjem všetko aj sladkosti a váha je tá istá.Kde je problém???Poradte prosím,rady dostávajú len silný ľudia ako schudnúť a my ako máme pribrať?????Dakujem.....................

sedan

ale najlepsie by ti bolo, ak chces zdravo pribrat zajst do posilovne, a tam sa dat do reci s dajakym svalnacom,ten ti urcite rad poradi finty na priberanie a mozno tam dakeho aj zbalis. *:-)

sedan

to je vsetko o stravovacich navykoch, skus sa porozpravat s nejakou silnejsou kamoskou ze ako sa stravuje odsleduj nejake finty a uvidis.
napriklad co ja mam tucneho kamosa,tak ten vravy ze skoro nic neje a stale je tucny, ale ked o 23:00 navrhol ze spravme si hranolky,tak som len ocami gulal, ze to je to jeho brucho.

rockin

ahoj ja mam podobný problem, asi je to aj stresom niekedy nemozem vobšc ani nic zjjest a ked zjem viacej tak potom aj viacej chodim na wecko mozno je to genoch ale ak zistim ako pribrat dam ti vediet hm?A okrem toho mne sa chude baby pacia