MUDr. Sichman alebo MUDr. Jurkovicova

Príspevok v téme: MUDr. Sichman alebo MUDr. Jurkovicova
NB75

Dobry den,

vie mi niekto poradit, ktory z tychto zubarov je lepsi? Dostala sa na nich odporucanie, ale neviem si vybrat. Uz by som chcela konecne chodit ku naozaj dobremu zubarovi.

A este nieco. Vie niekto, kolko stoji u pana Dr. Sichmana biela plomba na predny zub a kolko na zadny zub? Alebo asi aky ma priblizne cennik. Napriklad, kolko asi stoji RTG, kolko najlacnejsia a kolko ta najdrahsia plomba, korunka...Rada by som ku nemu chodila, ale nikde sa neviem dopatrat, kolko sa u neho plati.

Pani Dr. Jurkovicova ma cennik vyveseny pri dverach,ale tam zase neviem, ci este berie novych pacientov.

Dakujem velmi pekne.

Anna95482

Dobrý deń,
podelili by ste sa niekto s názorom na Mudr. Mariána Riegela (riegel.sk), pozerala som si jeho stránku, ceny sú prijatelné. Len pozerala som si rozne fora, a príliš veľa referencií na jeho adresu som nenašla. Máte s ním niekto skúsenosť?

inko.

sichman je precízny, neodflákne..ale je svojský...dosť sa s ním vždy pohádam :D sa tvári ako dokonalosť sama..niekedy mi príde avšak aj roztržitý..napr. sa dvakrát stalo že keď pracoval, tak nejak silnejšie vrtal a odštiepil mi zo zuba... alebo keď mi dáva tú maticu (či ako sa to volá) na oddelenie zubov, vždy mi to tam narve, hneď mi tečie krv z dasna a potom nadáááva :DD fu ale potom dosť že nadáva :D akoby ja som za to mohla.

no a nikdy som u neho neplatila menej ako 70€- či to bola plomba na prednom alebo zadnom zube.

ale vážim si na ňom to, že chce riešiť a má snahu pomôcť