Mám psychický problém?

Príspevok v téme: Mám psychický problém?
stevo

Dobrý deň, mohol by mi niekto poradiť stýmto má niekto osobnú skúsenosť?
Stáva sa mi to často v noci, no niekedy aj za bieleho dňa. Mam pocit ako keby som nespal a bol niekde v medzispanku. Citim vybracie a hučanie v hlave a niekedy sa už nedajú vydržať a tak sa snažim pohnúť, ale nejde to, až po čase. Mám pocit, že niećo na mňa tlačí. Stalo sa mi ako keby ma to malo vytisnúť z tela a niekedy som sa nemohol ani nadýchnuť. Trvá to už asi také 4 roky a niekedy je to častejšie ako 1 krát za týždeń. Zobudím sa so studeným potom na tele. Cítim sa veľmi vyčerpaný a bojim sa zaspať pretože začne to znova. Prosím poradte mi ak možete.Najlepšie na mail ďakujem

hkjs&hdjh

Ja by som urcite siel k psychiatrovi, netreba sa zle pozerat na tento vyraz.Ani nevies, ako pomahaju.Ja som k nemu chodit a vadka za liecenie.Dnes som v poriadku.nevahaj!!!

nattalie

Presne takéto stavy som mala pred pár rokmi aj ja. Bála som sa že to je nejaká ťažká choroba, napr. nádor na mozgu, ale našťastie nebol. Tiež som sa bála zaspať, že to zas začne. Presne tak isto mi akoby zrazu stuhlo celé telo, tlak sa zvyšoval, chcela som sa silou mocou pohnúť, nešlo to, potom som sa už ani nadýchnuť nevedela, myslela som, že je po mne, ale zrazu ten tlak povolil, rýchlo som niečím pohla, nadýchla sa. Trvalo to celé leto a kúsok a potom zrazu to prestalo. Myslím, že mi pomohlo, že som na to prestala myslieť, prestala sa báť. Lebo keď som išla spať so strachom, že to zas bude, tak aj bolo. Akonáhle som na to nemyslela, tak bolo dobre. Ale aj tak si nemyslím, že to je len o psychike, skôr mi chýbali nejaké vitamíny, mala som stresy. A počula som aj, že je to typická nočná mora, ktorá sa aj lieči v spánkových centrách, našťastie mi to prešlo.

lola55552

Mas pravdu,je to len v tvojej psychike.Kup si MagneB6,stoji 160 sk,50 kusovy...su to vitaminy,to ti isto zaberie.maju protistresovy ucinok,beriem ich a pomahaju.