Nechraneny anal s prostitutkou

Príspevok v téme: Nechraneny anal s prostitutkou
Milan H.

Dobry den! Mal som pred par dnami najprv nechraneny oralny styk s prostitutkou na private. Ona ho mala v ustach dlho, ja som len parkrat olizol klitoris. Bol som vsak dost opity, cize uplna erekcia sa nedostavila ani po dlhom orale z jeje strany. Tak som zacal masturbovat a tesne pred vystrekom mi stvrdol, co som vyuzil na nechraneny analny styk. Netrval dlho, lebo som si nejak v tej opitej hlave uvedomil, ze robim sprostost a nasadil si kondom. potom sme mali klasicky sex az do vyvrcholenia. Mam z toho strasny pocit. jednak sa bojim nakazy a jednak mam priatelku a rozhodne nechcem nakazit ani ju. Stalo sa to pred 4 dnami a mna dnes zacalo dost neznesitelne boliet hrdlo. Viete mi povedat, aka vysoka je moznost nakazy? Nie len HIV, ale aj ostatne pohlavne choroby. Ziadne ranky ani nic podobne nemam ani ja a nebadal som ani na nej. vdaka

Axd

Neodpustim si poznamku, ze totalny debil, no ale k veci.
Bolest hrdla s tym moze a nemusi suvisiet (je vacsia pravdepodobnost, ze s tym nesuvisi). Pozri su tuto stranku: www.hivaids.sk je celkom fajn spracovana.
Myslim si, ze priatelke by si to mal povedat, dostanes sa sice do velkych problemov, ale je vzdy lepsie, ked sa to dozvie od teba ako keby jej to mal povedat niekto iny (napr. dalsi opity futbalista). Kebyze si predstavim situaciu, ze som tehotna a priatel by mi vravel, ze ma podviedol, tak by som to dlho rozdychavala a schytal by aj riadny kopanec do rozkroku, ale neskor by som mu odpustila. Ak by mi to vsak vravel niekto iny, chlapec by uz nemal ziadnu sancu. Drzim prsty nech to vsetko dobre dopadne a daj vediet ako.

macka26

milan milan, kto to kedy videl lizat prostitutku? si zabudol za co platis? davaj si na taketo veci pozor ked uz tak velmi chces sukat inde ako doma tak si vyberaj prosim ta a hlavne kondom....

Topline

Milan H.
dostat mozes cokolvek. to ze mas priznaky chripky este neznamena ze mas HIV . to je skor psychika a stres. dalsia vec HIV maju babeny pri slovnafte ktore na niecom slapu.. babeny na private maju skor chlamidie kvapavku HPV a podobne. ja sam som si presiel kvapavkou a ta sa preukazala po 5 dnoch od styku teda oralneho.liecba nie je narocna len na venerologiu chodis castejsie ako do roboty :D odvtedy som sakra opatrny a nejake nahodne znamosti nehrozia. pre mna bohovska skusenost. testy ti urobia na dermatologii v kazdom okresnom meste na vlastnu ziadost . ked je to na tvoju ziadost stoji to dokopy okolo 30/40 eur a testy ti spravia na kazdu moznu pohlavnu chorobu aka existuje . a ja byt tebou uz po nejakych 2tyzdnoch by som siel na testy necakaj zbytocne lebo sa zblaznis. i ked sa vravi ze "kocur pri jednej diere zdochne" nepodvadzaj svoju babu nech je akakolvek

sati 19

Určite ano Milan.i ja som mala zvačšené uzliny-kvoli tomu sa to lekárke nepáčilo a brala mi krv,ale ako som už písala-lieky neboli potrebné.Takže nurofen,modafen teraflu či načo si už zvyknutý a lieč sa.A nezasieraj si už mysel strachom,upokoj sa ,nič na veci nezmeníš-ber to ako velké ponaučenie do budúcna,som sviňa viem,všetci ma ukrižujú(lebo mam na mysli,že používaj vždy prezervatív :-))

lost

No tak rychla inkubacna doba asi nebude mat ziadna seriozna choroba :)

Mozno tak nejaka malaria alebo co :D ale to by si si uz asi vsimol ze mas..

Milan H.

Asi ano... Ale stresuje ma to. Pri viacerych pohl. chorobach sa spomina malatnost, bolest hrdla, zvacsene lymfaticke uzliny (to mam na krku tiez). Len vzdy az po dlhsom case... Tak snad to bude len nejake prechladnutie.

sati 19

Milan vela ludí je teraz chorých čuduj sa svete i vlete,stačí vypiť studený nápoj a je to tu.Ja sama som mala pred dvoma tyždnami bolavé hrdlo a podobné symptomi ako teraz ty,bola som i u lekárky brala mi krv,no na antibiotiká to nebolo.I ty si mal oslabený organizmus alkoholom,do tohoten stres čo prežívaš a choroba je tu.daj si nurofen alebo niečo podobné a upokoj sA.nEBYT TEJ NEPRíJEMNOSTI čO SI ZAžIL,ANI BY SI TO NERIEšIL..

Heatherka

Milan najlepsie by bolo ist za obvodnou lekarkou, nech ti vezme krv. Zisti, ci mas obycajny virus alebo je to nejaka imunitna odpoved na nejaku pohlavnu chorobu (HIV) KOlko dni po styku ta zacalo boliet to hrdlo ??

Pravdepodobnost HIV je mala, ale bola to prostitutka, to nevies, co mala.

zaklady prejavou referaty-seminarky.sk