Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

smajdinka

Dobrý deň,

pred asi 4mi rokmi som mala zdravotné problém, kvôli ktorým som musela upraviť jedálniček. Vtedy som objavila potraviny, ako napr. quinoa, kuskus, bulgur, alebo napr. doplnky výživy ako spirulina ši chlorela a pod. Každoádne, začala som sa o to viac zaujímať, bielu múku som obmedzila na minimum, cukor biely už vôbec nie (ak, tak kokosový), kravské mlieko tiež nie.
Ak by som Vám mala poradiť v chudnutí, tak určite by som zvolila kombináciu pohyb+zdravšie stravovanie. Zdravé pritom nemusí znamenať, že vylúčite sladké úplne. Stačí ho nahrádzať kvalitnejšími sladkosťami. Napríklad RAW koláčmi, alebo namiesto obyčajnej bielej múky dať bezlekovú, či špaldovú. Stačí zájsť do zdravého obchodu a určite Vám tam ponúknu veľa vecí.

No a čo sa kombinácie pohyb+strava týka, od dnes začína parádna výzva do plaviek fitshaker.sk
Super na nej je, že stojí smiešnych 5,90 € na mesiac, že cvičíte doma, máte tam program cvičení na každý deň, netreba Vám nič špeciálne kupovať. Pri cvičení Vás nikto nevidí, môžete cvičiť hocikedy v priebehu dňa. Má to proste mnoho plusov a naozaj tam tie ženy chudnú (toto nie je prvý ročník tejto akcie).
Do 16tej je možné sa ešte registrovať a zapojiť, takže ak sa Vám to pozdáva, smelo do toho! :-)

lenulik6

Ja viem, co by som mala jest aby som schudla aj kolko aj kedy asi ... ako asi sportovat ale neviem to dodrziavat ...... asi som sa este poriadne nenastvala na seba. a iba nad tym rozmyslam a nekonam. zle

munz

Lenulik, základ je pevná voľa. 70-80percent strava a 20-30 cvičenie. A pokúsiť sa vyhodiť chlieb. Aspon fakt na začiatku. Sacharidy môžeš doobedu- to znamená nejaké ovsené vločky, jogurty biele, sladiť medom, ovocie, obed norma ale možno menšie dávky (mäso a namiesto prílohy dusenú zeleninu) večera BEZ chleba - vajcia, šunka, zelenina, cottage cheese, a veľa nesladenej vody. A neskôr ráno krajec - cereálny chlieb alebo rožok. To je teória :-) . A samozrejme žiadne lieky na chudnutie, lebo také neexistujú. Na modrom koníku je pár tém, dám odkaz, sú tam fotky skutočne schudnutých žien a píšu ako sa im to podarilo, len sa tam treba asi registrovať: www.modrykonik.sk je to fakt motivujúce

malaanka63

lenulik
neklesaj na duchu a nevzdavaj to,toto je kriza a velka skuskaa,vsetkych chudnucich,vaha sa nechce pohnut ani o gram.
A tu vacsinaa chudnucich urobi chybu a na zdrave stravovanie a zmenu zivotneho stylu sa vykaslu a vsetku doterajsiu snahu hodia za hlavu.
ty nebud taka a bojuj.
Verim,ze sa nepoddas a zides pod 90 kg a potom este menej az do vytuzenej vahyn
Prajem ti vela sil a vytrvalosti.

A vsetkym chudnucim to iste

lenulik6

malaanka, je to stranka mira veseleho ked si das do google "chudnutie ako" tak prvy odkaz . a je tam aj forum. su tam super zienky aj muzi ktori sa navzajom podporuju v chudnuti a niektori dosiahli vyborne vysledky alebo uz schudli. robim reklamu ale oplati sa :)sa cudujem ze tam nechodi viacej ludi :)