blchy

Príspevok v téme: blchy
csko5555

dobrý deň, potrebujem pomôcť: mám dolné nohy cele pohryzene, su to blchy. Bol som v lekárni a lekárnička mi povedala že blchy od mačky alebo psa nehryzú ľudí. Ale ja jej neverím!pretože skoro vždy na nohe nájdem nejakú blchu. Už má moja mačka aj pes ten obojok na krku, ale to nepomáha práve si myslím že ešte viac je u nás blch. Prosím kto mi vie pomôcť nech mi prosim pomoze.

jaaaj :(

vdaka za rady :)ale ja stale nechapem ved su ludske blchy a tie co su len na zvieratach..
tak ako je mozne,ze tie zo psov a maciek idu na ludi?? a este aj stipu... :(

pepíček

je jedna možnosť, ako sa blchám od psov ubrániť: treba užívať trikrát denne vitamín B1 -thiamin. ale účinkovať to začne až keď užívaš minimálne tri týždne. pomáha to aj na komáre a kliešte.

lost

Najskor by som kupil obojok proti blcham, alebo iny pripravok..

Pretoze ked sa ich zbavis ty, ihned shytas nove od macky/psa :)

jaaaj :(

caute, aj ja by som sa chcela opytat... to akoze blcha zo zvierata prejde na cloveka? mame macku (novu, malu) ale dako tych blch je vela je mozne ze by to bolo z nej?

Juchu

Ano, blchy skacu aj na ludi - neviem ci su odlisne ako tie zvieracie, ale moja sestra mala uz asi 2x blchu (iba jednu). Vtedy sa to vyriesilo za jeden den tak - ze si vyprala oblecenie, obliecky a vykupala sa... Skus vsetko, v com by mohli byt vyprat... Hadam to nebude az take zle...