Nafukovanie bradaviek

Príspevok v téme: Nafukovanie bradaviek
kreon987

Neviem prečo ale dlhšiu dobu sledujem že sa mi nafukujú bradavky.Ešte som sa s tým nestretol a ani na internete nachádzam len články podobného typu pre tehotné ženy.Ked si ich zmagnem alebo povyťahám tak sa dajú do pôvodného stavu, to isté aj keď som v studenej vode alebo pri posilovaní. Inak ich mám stále nafúknuté a neviem prečo, neviem či to bude asi nadmerným estrogénom ale pri cvičení sa vytvára testosterón tak neviem. Príjmam akékoľvek rady pretože sa už chcem tohoto handicapu zbaviť pretože mi berie sebavedomie. Ďakujem .

kreon987

hej ďakujem, článok prečítaný a vypadá to tak že to je to čo mám, aspoň ste ma upokojili pretože hlavne na kúpalisku a v šatni v škole pri prezliekaní neboli pozitívne ohlasy a ja som ani nemal racionálne argumenty aby som sa ohradil :) ďakujem a dúfam že mi to čo najskôr prejde .

Juchu

skus si kuknut obrazky v googli ci sa to podoba na tu - gynemakostiu - tie opuchnute bradavky... Ak ano, tak sa neboj, to ti prejde :) Mala som kamaratov, ktori mali bradavky uplne vypucene (ako na niektorych obrazkoch) a do roka im to zmizlo... Myslim, ze budes musiet len pockat... Alebo ak ti nejaky chalan poradi ako to riesil on - do toho sa ja uz nevyznam :)

Juchu

Tu mas o tom kusok pisane:
zdravedieta.rodinka.sk

Este z jedneho ceskeho fora:

V prsních žlázách probíhají také u hochů mezi 13. – 17. rokem života změny, které způsobují jejich zvětšení. U převážné většiny chlapců tohoto období se projevuje zvětšení žlázy jako ploché, zatuhlé a lehce citlivé zduření pod dvorcem, které obvykle po 17. roce vymizí.

kreon987

No v puberte som, mám 17 rokov ale nevidel som ešte chlapca v puberte ktorý by mal niečo podobné ako ja. Fotku by som prihodil aj neskôr ale neviem aj či je treba skrátka sa mi nafukujú a je mi to strašne proti srsti, čím je to vlastne spôsobené ?

User_37597

Myslim ze by ohromne pomohlo keby sem zavesis jednu fotku.je ti divne no isto menej divne ako keby sem zavesi foto zena ;)