Kamoška je 100krát krajšia

Príspevok v téme: Kamoška je 100krát krajšia
Smutna888

Je to moja najlepšia kamarátka a tým pádom sme veľmi často spolu. Ale ja to už nezvládam. Vždy keď niekam ideme , každý si všíma len ju, jej krásnu prirodzenu porcelanovú tvár, jej modré sklenené oči, nádherné blond vlasy , jej dlhé nohy, šarm a ja si pri nej pripadám ako nejaká šedá myš. Som celkovo škaredá -nie dokonala postava, riedke vlasy , nesúmerná tvár... Nikto o mňa nikdy nezakopol a pri nej sa to ani nedá. Neviem či aj trošku nežiarlím ale velmi ma to štve. Sme super kamosky,prežili sme spolu krásne chvíle ale to , že sa točí celý svet okolo nej ma už dosť trápi.Pritom vôbec nie som utiahnutá ,s mojou povahou sa v pohode bavím. Ale jej krása mi urobila akurát to , že mám sebavedomie na bode nula . a v tomto svete je aj tak vsetko len o kráse. Na základnej skole to až také nebolo-svet sa tocil aj okolo mňa ale teraz na strednej je vsetko o nej.

sissi_ brune

a hovori sa ze blondynky su sproste ... nic v zlom ale nestela by som byt blondynka blondava blondyna nlondava takze o je si jedine co jej nemusis zavidiet.

jessi_ 1111

a y jej zavidis?? kazdy je krásn a dokonaly taky ak y je. a nikto by s nemal za seba hambit je to normalne hriech. urcite si krasna.

elke22

ahoj Smutna.. tak ako ti uz pisali predo mnou, kazdy je niecim vynimocny a skutocne je najdolezitejsie to akym si clovekom.. tvoj intelekt, komunikacne schopnosti, empatia a podobne sa podla mna ceni viac ako len prijemny vyzor. no chapem, ze sa hlavne v mladsom veku mozes kvoli tomu trapit. neskusala si sa kamaratke (po fyzickej stranke) trosku vyrovnat, resp. co keby si na sebe zapracovala? zacala cvicit, mozno zmenila styl obliekania, make-upu a tak? akonahle spozorujes zmenu k lepsiemu, urcite sa to odrazi aj na tvojom sebavedomi a budes sa citit omnoho lepsie. ja som niekedy tiez prezivala pocit, ze by som mohla vyzerat aj lepsie, no zacala som pre to nieco robit a teraz som so sebou relativne spokojna.. skus, pomoze to! drzim palec

sway.

WTF? Genesis ma v tomto pripade pravdu :-)
A ty zakladatelka,popracuj na sebe,lebo je nechutne,co tu pises o kamoske.Nikdy nevies co ona preziva..

tpch

Sice som necitala okrem prveho prispevku ani jeden dalsi, ale zaujimalo by ma, ako prisla ta krasna kamoska k sklenenym ociam. To jej niekto vypichol tie povodne?

Maros75

Genesis........nudis ma a strasne.
Som si myslel,ze s tebou sa da rozumne bavit,ale ty si jedna velka kopa hnoja,ktora si mysli,ze je najvonavejsia.
Uff.........som rad,ze tvoj smrad uz necitim.