Dermatix gel na jazvy

dermatix

Contractubex - -odkaz odstránený- Budte trpezlivi. Ono to zaberie. To treba dlhsiu dobu natierat, pocas liecby neuvidite nejake okate zmeny, ale potom sa jazva krasne zahoji...ovela lepsie, ako keby si ho nenatierala. ja to viem, mala som jazvu na prste.... teraz ju takmer nevidno.

syska

Uvediem na pravú mieru ako je to s cenou a preplácaním krému DERMATIX. Môj chirurg mi povedal, že RAZ ZA ŽIVOT ho každému pacientovi hradí zdravotná poisťovňa. Nie je to obyčajný recept, ale tlačivo ako na zdravotnú pomôcku.
Mám balenie 15g, snáď vydrží 3 mesiace, čo je vraj nutné, aby bolo vidieť výsledok. Som 3 mesiace po "oprave" jazvy, používam ho mesiac a zatiaľ to vyzerá pekne, žiadne zrasty... Len škoda, že mi o tejto možnosti nepovedali doktori pred 2 rokmi, keď mi odrezali prsníky, možno by teraz nebolo potrebné jednu jazvu opravovať a boli by jazvy dávno zahojené a vyblednuté. Vtedy som veru kupovala všetky možné voľnopredajné mastičky na jazvy a nič nepomohlo. Jazvy staré vyše dva roky sú rovnako bledé (ale ešte stále začervenané) ako táto nová, čo má len 3 mesiace. Zatiaľ som teda spokojná.

Martin BA

Dermatix je originalny gel na ktory maju udajne aj klinicke skusanie ako pri liekoch, porovnanie ucinku je dokazane. Je jediny plne hradeny zdravotnou poistovnou, len ho musi napisat chirurg, kozny lekar pripadne po sekciach moze aj gynekolog na zdravotny poukaz. Jazvu neodstrani uplne, avsak zlepsuje proces hojenia jazvy co je dlhodoby proces (udajne 1 rok). Su ludia medzi ktorych patrim aj ja, a skareda jazva zostane aj keby neviem co robim. Poctivo natieram 2 mesiace na jazvy po operacii, tie sa nenatahovali, nesvrbeli a tiez farba ako u zdravej koze, takze super mozem len odporucat, treba si to len pytat. Manzelke to napisali po sekcii a tiez jazvu uz po pol roku ani nevidno, nezapalila sa v lete, krasne sa stiahla. Existuje aj xeragel co je tiez na baze silikonu ako dermatix a este jeden ale len v internetovych lekarnach a stoji cca 50€, Dermatix mas uplne zadarmo a je to originalny produkt. Contractubex som skusal a je to len predrazna masticka ktoru kupis v lekarni bez predpisu, ucinok som nebadal ziaden.

moncica

Ahojte, ja používam Contratubex hneď ako som si mohla ošetrovať jazvu po operácií a nič. Jazva zostala stale rovnaka, a to si ju natieram každý deň už 10 mesiacov. V lekárni mi odporúčili tento Dermatix tak som zvedava či to pomôže.

deliska

a je tento gelik iba na keloidne jazvy alebo napr aj jazvy ci flaky po akne? Mam ho doma, zeby som ho vyskusala...ale zase 30€ zalezitost len tak zbytocne natierat..

Dermatix

prave som dnes dostal od koznej DERMATIX na moju keloidnu jazvu,ktoru spravil talentovany chirug...

Uvidim ci mi to pomoze ale urcite budem zdielat informacie ci sa to zlepsilo alebo nie.

Ten gel je urceny na vyhladenie jazvy nie na odstranenie len na margo toho co tu pisete.

werca

ja som mala dermatix . lebo mi jeden kozny poondal ciervku co mi vyberal zlatou ihlou a ostali tam vpichy (jazvy). vobec mi dermatix nepomohol