...co poviete na tieto kresby???

[zruseny1]

tak tak :) napr, ja by som niečo nevedela obkresliť, bolo by to krivé a nepekné :) ľahšie je urobiť pár čmúh, presne ako uhlie píše, ale na druhej strane o také abstrakie je určite väčší záujem, takže ak vie kombinovať farby, prelínať a miešať, nech skúsi radšej to:)

[zruseny1]

ale no :) je to pekné, to je pravda, iba také mierne nemoderné
hviezda ale vidíš mnohým sa to páči aj tak :) treba ho posmeliť ešte trochu

jeluska

Mne tiez pridu gycove...ma sice talent, ale treba robit vlastne veci...ja som chodila 10 rokov na umelecku skolu a ta mi dala naozaj vela..odporuc mu, aby sa prihlasil na umelecku skolu, kde ho naucia zaklady inych technik, pomozu rozvinut fantaziu..keby nie, tak by mohol kreslit niekde v meste ludi za peniaze, tak ako to robia v zahranici-aj ked asi ani s tym by moc nepochodil, kedze tu moc turistov nechodi..:-)

Heatherka

take kopiraky, chce to fantaziu, nieco svoje. nejaky pribeh v tom. osobne potrebujem nieco, ked sa na to zahladim tak tam vidim suvislosti, zahadu ale aj pointu, co tym ajutor chcel povedat....

ale co sa tyka talentu, tak su pekne, kreslit vie ten tvoj priatel, ale ako tu to bolo povedane, chyba im dusa ... nejaky vlastny napad...

[zruseny20]

osobne by som za to tolke peniaze nedala, i ked rozumiem, ze aj jeho to kreslenie stoji urcitu namahu a tym si ju chce ohodnotit, ale podla mna zbytocne vyhodene peniaze :) nie je to zas nic extra co by som si zaramovala a dala v obyvacke na stenu..