vložky

Príspevok v téme: vložky
Mimka47

Nepoznáte nejaké dobré vložky na koniec menzesu? Menzes ešte nemám až tak dlho a akosi som ešte nenašla nejaké dobrú vložku. Prosím nejaké tipy na dvoj/troj kvapkové vložky. Skúšala som napr. Jessa, ale boli úplne nanič, blbo sali a odliepali sa a potom pochodovali...Diky za rady :)

Requiem

Ja som verná tampónom, vložku som v živote nemala, už 4 roky počas celého menzesu a nemením ani veľkosti, stále normal a dokonca sú to TESCO tampóny no maximálne mi vyhovujú a nepociťujem a nepozorujem nijaké problémy, svrbenie, vyrážky alebo niečo tohto typu. s vložkami veľa šťastia ;)

viki12

Ja pouzivam intimky anionove a som s nimi spokojna. V drogerii ich sice nedostat ale objednavam ich zo spolahlivej stranky ZDRAVImE.sk www.zdravime.sk. Okrem toho, ze dobre drzia, maju vela dalsie vyhody, ktore ocenis pri dlhsom pouzivani. Su sice drahsie ale stoja zato.

blondula

radsej pouzijem handru nez aby som si dala alwaysku :DDD uplne najhorsie "plienky" !!! ja pouzivam Ria,tie lacne z coopky Lejdy sa tusim volaju.v 101 drogerke som kupila tiez lacne a super Bella...takze vsetky tie,co nemaju ten umely povrch jak alwaysky !! :D