Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Sex a antimykotiká

macka26

ceresna... ved mne je to jasne. navyse okrem diskomfortu je tu aj prenos na partnera, cize si to stale podavate... no ja neviem... ja po sexe v takomto stave absolutne netuzim... a myslim ze ani moj partner :D mi to pride trosku nechutne...

čerešňa

macka26 ženy možno aj vedia vydržať, len ich partneri nie. Ja len jedno sisis nepochopím. Ak máš ešte nedoliečenú mikózu, musíš pociťovať pri styku určitý diskomfort, teda Ti to nemôže byť nejak extra príjemné. Jedine, že by si ju mala z azbestu. Po doliečení mikózy je potrebné, aby sa obnovila vaginálna flóra a to sa najlepšie dosiahne absenciou sexu, ako aj podpornou liečbou. Suchosť v pošve a mierne pálenie bez výtoku sú sprievodné prejavy, čiže ak sexuješ aj napriek týmto príznakom, potom to buď robíš len kvôli partnerovi, alebo Ti absolutne nezáleží na vlastnom zdraví.

macka26

mozes otehotniet aj s infekciou.. osobne. ... sa ti nehnusi mat sex ked nie si vyliecena? pocas liecby az po uplne vyliecenie je sex absolutne tabu hlavne pri zapaloch krvacani a mykozach. ja neviem co ste to za zeny, ze neviete vydrzat

sisis

No dobre. Tak ja teda pre istotu k nemu zbehnem. Aj sa ho spýtam, či tam je nejaké to riziko. Ďakujem za snahu pomôcť.. :-)

sati 19

Moja zabehni sa pred odchodom ukázať SVOJMU GYNEKOLOGOVI,nech máš istotu...Lebo nakazíš i partnera a potom si sprepáčením nevrznete dlhšie,ako len nadovolenke.Ale i keby si nebola uplne zdravá,keď použijete prezervatív,problém by nemal byT ani s nechcením otehotnením ani s nakazením..

sisis

Asi som to zle napísala..nie som žiadna tupaňa, čo si myslí, že je to antikoncepcia..:) Beriem antikoncepciu, ale mala som mykózu už predtým dvakrát, takže poznám príznaky..teraz ju mám tretíkrát ale už som nešla k doktorke, lebo mi prišla o dosť slabšia ako tie predtým, tak som si kúpila len v lekárni canesten. mám pocit, že mi to už uplne prešlo.nepociťujem už nič, ale ten krém používam stále.je tam aj napísané, že sa ma používať aspoň 3-4 týždne, aj po skončení vag. mykózy. Teraz ideme na dovolenku a ten krém budem aj tam používať, ale chcela som sa preto spýtať, že či môžeme mať sex..počas infekcie sme ho nemali, ale kaziť si romantickú dovolenku nechcem :)) Chcela som len vedieť, že či nemá podobné účinky ako antibiotiká, pri kt. je riziko otehotnenia aj pri užívaní antikoncepcie..

sati 19

To je trosku hlúposť s tym sexom,teda jedine,že by to bola vagínalna mykoza aleto by si asi navštívila gynek. a ten by ťa na to upozornil,ak však niekde na nohách či inej časti tela- nieje problém.Problém by bol,ak by si otehotnela,pri užívaní liekov proti mykozam sa to neodporúča-poškodzujú plod a samozrejme,pripájem sa k predchádzajúcemu názoru,nieje to antikoncepcia:-)

jankaaaaaaaaa

jezis maria! co mylsis ze to je antikoncepcia? jasne ze mozes otehotniet. preco by si akoze nemohla? nerozumiem????
ale mala by si vediet ze pokial mas nejau infekciu tak nemas mat v ziadnom pripade sex

Textová Inzercia

Zapper | Fscan - revolučné prístroje

Rieši príčinu väčšiny zdravotných problémov. Záruka kvality a profesionálna podpora zdarma. Môžete ho mať doma aj vy!

Investujte do svojho zdravia

Frekvenčná metóda - rýchla pomoc ku zdraviu! Na všetky vírusy, baktérie, pliesne a parazitov.

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.