Pribratá po prázdninách... začiatok školi = schudnem ??

Príspevok v téme: Pribratá po prázdninách... začiatok školi = schudnem ??
CarellGirl

Ahojte, mam 17 a teraz som mala prazdniny... a samozrejme som pribrala... neviem z coho :( zacala som cvicit to je pravda ale cvicim len asi dva tyzdne 3 krat tyzdenne..... a mne nňzaujima ci ta vaha, ktoru som pribrala cez prazdniny a ze este chcem k tomu aj schudnut, ze to pojde po nastupe do skoly dole ? nebudem doma len lenosit a nebudem mat tolko casu precpavat sa doma atd .. ?? ze tym zaneprazdnenim to pojde samo a este k tomu cvicenie pravidelna strava ??

dakujem

jajka001_

ako ze samozrejme ze som pribrala, ja som vzdy schudla, lebo bolo teplo, nechcelo sa mi jest, a vela som pila. ale toto leto nebolo moc teplé.
necakala by som ze ti tie kila zmiznu same, treba upravit stravu, a kedze sa budes musiet ucit, tak kazdy volny cas vyuzi na pohyb.

SairaHAhmed

no cicuša, skoro si sa spamätala to za tých pár dní si chcela ešte chytro schudnúť hej? Nebodaj všetko, neviem ani koľko, ale ak to sem píšeš tak súrne, tak zrejme viacej kíl to bude:)) No čo ti povedať nežer, alebo si odrež z mäsa

bibi123

kazdy v case prazdnin vzdycky pribral, lebo clovek nie je az tak v pohybe a ma k dispozicii chladnicku:O))) neboj sa, ked budes chodit do skoly, vsetko sa da do poriadku:O))), budes stale v pohybe(cesta do skoly, premiestnovanie sa po ucebniach, pisanie si poznamok-to vsetko su spalene KJ)