priznaky tehotenstva po 5 dnoch?

Príspevok v téme: priznaky tehotenstva po 5 dnoch?
dontknoww

Ahojte, chcem sa informovať či už na piaty deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ono su to mozno len plodne dni, ktore sa mi prejavuju tiez takto. Navyse mi rano velmi busi srdce.... Mam trosku strach, pretoze sa nam s priatelom nemilou nahodou zvliekol kondom, ktory vo mne zostal kratku chvilku..... Neviem, ci su to len stresy alebo podobne, preto sa radsej pytam..
Ďakujem za rady

julča

ak si normálna zdravé dievča, tak by si mala byť tehotná, oznám túto šťastnú novinu priateľovi a rodičom :-D

talentmania

:)))
Ale vazne preboha prestante sa tolko vsimat naozaj uz ked sa tu bude chciet opytat niaka baba naozaj nieco vazne tak ju tu uz sfukneme.

Na 5 den by si nemala mat ziadne priznaky podla mna mozno akurat tak citlivejsi cuch:))podbrusko ta boli preto lebo budes mat o tyzden menzes a ak ho nedostanes tak nepis sem na forum ale zajdi na gyndu.Dufam ze som pomohla :))

Weva

a talentmania ma pravdu - cokolvek ti tu ludia napisu pravdu zistit len ty sama ked ti vynecha menzes - akekolvek nase dohady ti vlastne nie su nanic, hm?

Weva

inak teraz vazne, ono ja som konkretne mala uz od prvych dni zvlastny pocit v prsiach... ale podla mna si vacsinu priznakov vsugeruvas nervozitou.

Nezavisle od toho MOZES byt tehotna, ale ono to nie je len tak zo dna na den ze to zena "citi".

Skus si pohladat starsie temy, rozobera sa to tu stale dookola...

Weva

Lauri gratulujem - pred 10 minutami si tusim este nebola, no darmo - obcas sa tie priznaky objavia z nicoho nic a neda sa s tym nic robit :)

Laurina22

Inaaaaaaaac aj ja som asi tehotna:-/Lebo mi busi srdce a toci sa mi hlava anepouzivame ani kondom len HAK a HAK je vlastne spolahliva len na 99%...Dokelu,aj kasel mam,to moze byt tiez priznak tehotenstva,pretoze mam oslabenu imunitu tehotenstvom...

Tak ja neviem,co mam robit teraz?

A zhltla som priatelovo semeno,takze som urcite tehotna tym padom,idem si dat vypisat tehotensku knizku...

talentmania

Prepac ze musim reagovat ale vy si naozaj myslite ze tu na fore mame ultrazvuk alebo ako to mam chapat uz dennodenne aspon 10 novych tem ohladom ci som tehotna?