mytus alebo pravda ze pitim vody sa chudne?..

Príspevok v téme: mytus alebo pravda ze pitim vody sa chudne?..
kiiwii

mam obrovsky problem naucit sa dodrziavat pitny rezim.. je to strasne a viem ze tym trpia nielen oblicky nakolko mam nadvahu a diety na mna neposobia.. denne si spomeniem na vody mozno RAZ aj to niekedy ani to.. jednoducho malokedy pocitujem pocit smadu.. normalne ma nenapadne sa napit..

chcela by som sa spytat ci je pravda ze tym ze denne vypijem 3 litre vody ze to napomaha chudnutiu

Tungsten

trocha odveci... ak chceš vedieť, ja Ježiša Krista uznávam. a mám pocit, že medzi ním a vodou je niekoľko podstatných rozdielov. a preto mi to nebráni sa ísť znova napiť vody z vodovodu :D

ojka

vieš ako sa hovorí " hlad je častokrát prezlečený za smäd". (či jak to bolo:D)... (: keď sa človek napije, tak sa častokrát cíti sýtejší a potom toho toľko nepoje (:
takžeeee ale nezabudať už aj na spomínaný pravidelný pitný réžim (;

Tungsten

a čo je to tá "zdravá" voda? :DD
idem si radšej napustiť vodu z vodovodu a neriešim, milujem tieto pseudointeligentné teórie o tom, aké je všetko strašne škodlivé. človek denne vdychuje množstvo toxínov, všade smrdia výfukové plyny a bohviečo všetko a ja budem riešiť, aká voda je zdravšia. no hneď ma to spasí.
a k téme: ja som tiež kedysi mala problém piť, bežne som vypila len 2-4 deci, teraz vypijem 2-4 litre :D a naučila som sa to tak, že som si kúpila pollitrovú šálku... a tú som vláčila po dome, párkrát som si ju omylom vyliala do postele :D ale stále mi tak blikala kontrolka, že mám piť, keď som vypila 1 šálku, hneď som si nabrala druhú a dávala som si pozor, aby boli aspoň 3-4 za deň. po čase už som si pozor dávať nemusela, ide to samo

Nie je mýtus

Len zdravá voda Vám pomôže vo všetkom. Všetky vody v prameňoch studniach, vodovodoch fľašiach je mineralizovaná a má v sebe chemickú a fyzikálnu pamäť, ktorá sa prejaví nepohodou, tučnotou a chorobnosťou až rakovinou. Všetky choroby máme pre nezdravú VODU! Kto to podceňuje zle skončí.
Ak voda sa vyparila na chorom tele a vy sa jej napijete cez dážď, prameň atď., tak vedzte, že Vás nič dobré nečaká !!!Môžete byť zdraví ako repa aj tak Vás to po čase zloží.
Potrebujete piť stále zdravú vodu aby sa telo mohlo tejto chorej vody ľahšie zbaviť !

Weva

Hahaha :) milujem babky a ich rozne prastene chute - treba byt individualista!!!

Moja naopak, este aj zmrzlinu si prihreje :)

blondula

ja som taka rarita !! :DDD inak v zelenej plodovej vode mi krpec plaval tiez :D ale to uz bol cas na to,ze mal byt vonku :D dam vediet,ale z okolia nepoznam nikoho kto by mal taky problem ! teda ak neratam rodinu a hlavne moju nebohu babcu co nedavno zomrela :-( ta v zime mala dvojlitrovu flasu na okne vonku,popripade ak bolo nasnezene,tak pichnutu v snehu :DDD ta lubila ladovu vodu a aj s bublinkami :DDD

Weva

No ja sa snazim prave teraz - ze ked som tehu nech ta krpata neplava v zelenej plodovej vode :)))

Potom pripadne daj vediet, co Ti povedali prosim... bo som doteraz myslela, ze i privela vody moze skodit...