RNG - Syndróm karpálneho tunela - aké doplnky? Ďakujem

Príspevok v téme: RNG - Syndróm karpálneho tunela - aké doplnky? Ďakujem
suns

Ahoj RNG, môžem ťa poprosiť o radu? Môj priateľ po mesiaci práce v kuchyni nemôže pohnúť malíčkom a prstenníkom na pravej ruke..
Môže to byť dôsledok nedostatku vitamínov, stresu, či nonstop každodennej práce?
Ráno má tie prsty nehybné a bolestivé, keď si stačí dlaň, bolesť mu vystreľuje do prstov, zápästia až do lakťa..
vieš poradiť doplnky?
Ďakujem krásne:)))

suns

ahoj RNG, ano ma tam zapal..normalne mu napucha dlan a boli ho to..
ten roztok DMSO uz mam doma, len si musim nastudovat jeho aplikaciu..kedze pisu, ze treba oskusat na ramene, ci to pecen zvladne.. ( on ma problemy s bilirubinom od narodenia..) tak sa teraz bojim, ci mu to nemoze ublizit.. mam 99% roztok, takze vlasne ciste miesto potriet roztok - TREBA ZRIEDIT VODOU??? v akom pomere, v akej nadobe? a staci prstami aplikovat, po 5-10 minutach osusit gazou bavlnenou.. potrebujem vediet tu aplikaciu prosim

ten Curcumin som si pozerala, uz som ho aj objednavala, ale naratalo sa tam nejakych dalsich 18 dolarov za additional shipping. takze spolu 40, tak neviem, mozno pozriem, ci to nemaju tu v UK, vyslo by to lacnejsie..

DAKUJEM ZA RADU, je to pre mna velmi dolezite :)

RNG

Mozno tam ma aj nejaky zapal, vtedy je dobre pouzit najma protizapalove curcuminoidy a dumbier, pozri vo swansonvitamins.com produkt pod menom Curcumin complex, ktory obsahuje silnu davku curcuminoidov(silny vytazok s turmericu) spolu s Bioperinom, davka z toho je 3 x 2 kapsule

suns

RNG, po asi 2 hodinách hľadania som konečne našla .. :)

www.phhealth.co.uk

Jacob Lab, DMSO roztok, myslím, že roztok bude najlepší, alebo gel?
a tá koncentrácia je dobrá?
Žijeme v Londýne, takže so našla pobočku v UK a plánujem to čím skôr objednať, lebo priateľovi ruka napúcha a veľmi bolí..

ešte raz ďakujem ! Veľmi ste mi pomohli !